Some favorite Instagram accounts

Instagram vind ik stiekem nog wel leuker dan Facebook of Twitter. Ik volg aardig wat mensen en het leek me wel leuk om wat van mijn favorieten aan jullie te laten zien! Zo vind ik het behoorlijk schattige en lieve account van milkbubbletea (Becky) heel leuk. D’r hond is echt te schattig maar ze maakt ook van die mooie en lichte foto’s. Ze heeft trouwens ook een blog, die kun je hier vinden!

Er zijn behoorlijk wat fotografie-accounts op Instagram waar ik van onder de indruk ben, en eentje is jnsilva. Een mooie combinatie van natuurfoto’s en foto’s in steden vind je op zijn account, elk met een typische “vibe”. Ik vind het hele inspirerende foto’s! Hij heeft overigens ook een tumblr waar de foto’s in groot formaat te bewonderen zijn.

Door een vriendin ben ik een keer in een lekkere-mannen Facebook groep gegooid, wat natuurlijk super vervelend is. En laatst plaatste iemand een link naar het instagram account andrehamann. Een Duits model met een vervelend goed hoofd en lichaam, haha. Af en toe plaatst hij zelfs video’s waarin hij gitaar speelt en dat maakt ‘m nog wel extra schattig. Man candy!

Bellachiqueblog ken ik eigenlijk via de blog die erbij hoort, maar op instagram plaatst Teri ook veel van haar prachtige foto’s. Haar foto’s van producten vind ik echt perfectie, niet alleen omdat ze geweldig zijn qua scherpte en belichting, maar ook omdat de achtergrond altijd leuk eruit ziet. Daar ben ik zelf namelijk heel slecht in, en zij maakt er echt werk van!

En last but not least – de foto’s van riannabowles. Best wel hipster-ish, maar het ziet er zo mooi en clean uit bij elkaar. En ze heeft een fijne mix van fashion, eten, beauty en “buiten” foto’s. En ik vind haar stijl best tof!

Welke instagram accounts zijn bij jou favoriet? En heb je er zelf eentje?

Verder Bericht

Vorige Bericht

16 Reacties

 1. Marloes 7 augustus 2014

  Leuk accounts! Ik ga eens een kijkje nemen!

 2. femketje 7 augustus 2014

  Oehh dat model ziet er nice uit 😀

 3. Anna 7 augustus 2014

  Dit herinnert mij er aan dat ik echt weer wat met Instagram moet gaan doen, het is zo leuk! Binnenkort maar eens een middagje updaten inplannen haha. Wat een mooie accounts allemaal, ben er een paar gaan volgen. Dat hondje is echt zo lief! X

 4. Denise 7 augustus 2014

  Wauw, bellachiqueblog maakt echt fantastische foto’s! Bedankt voor de tip! <3

 5. Josephine 7 augustus 2014

  Die fotografie-account is echt heel tof, wauw! Andrehamann is eye candy oh my god :O

 6. Sophie 7 augustus 2014

  Prachtige accounts! Ik ben ook een groot fan van Instagram en dat duitse model is niet verkeerd nee :’)

 7. Sophie 7 augustus 2014

  Prachtige accounts! Ik ben ook een groot fan van Instagram en dat duitse model is niet verkeerd nee :’)

 8. Suzanne 7 augustus 2014

  Leuke accounts heb je gedeeld! Ik volg veel acteurs of bekende mensen, vind het leuk om te zien waar zij zich mee bezig houden. Maar ze hoeven voor mij dan niet elke 5 minuten een foto te delen; dan ontvolg ik ze weer.

 9. Dana 7 augustus 2014

  Leuke accounts zijn het! Andre volgde ik al een tijdje, hij is echt om weg te zwijmelen!

 10. angelaa 7 augustus 2014

  Oh wauw, ik ben jnsilva meteen gaan volgen! Persoonlijk volg ik meer fotografie-accounts, dan “gewone” mensen, er is zoveel moois op Insta te vinden! Ben echt gek op die app.

 11. Mira 7 augustus 2014

  Ik durf geen lijstje te maken van mijn favoriete accounts, er zijn zo veel mooie! Ik kan echt dagen vullen met kijken hihi.
  Mijn Instagramaccount is: miraennen
  Leuk als je me gaat volgen:)
  xx

 12. Manon 7 augustus 2014

  Wat een leuke accounts!

 13. Carola 8 augustus 2014

  Leuke accounts!
  De eerste ken ik al, haar account is mooi!

 14. Evelien 10 augustus 2014

  Holy shit. Die andrehamann. Nomnom! Rest ga ik ook even volgen, mooie foto’s! 😀

 15. Bychristiana 11 augustus 2014

  Oeh vervelend hoor, zo’n lekkere mannen FB pagina;-) Ik heb geen instagram, ik verdiep me te weinig in dat soort dingen denk ik:-)

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén