Some favorite Instagram accounts

Instagram vind ik stiekem nog wel leuker dan Facebook of Twitter. Ik volg aardig wat mensen en het leek me wel leuk om wat van mijn favorieten aan jullie te laten zien! Zo vind ik het behoorlijk schattige en lieve account van milkbubbletea (Becky) heel leuk. D’r hond is echt te schattig maar ze maakt ook van die mooie en lichte foto’s. Ze heeft trouwens ook een blog, die kun je hier vinden!

Er zijn behoorlijk wat fotografie-accounts op Instagram waar ik van onder de indruk ben, en eentje is jnsilva. Een mooie combinatie van natuurfoto’s en foto’s in steden vind je op zijn account, elk met een typische “vibe”. Ik vind het hele inspirerende foto’s! Hij heeft overigens ook een tumblr waar de foto’s in groot formaat te bewonderen zijn.

Door een vriendin ben ik een keer in een lekkere-mannen Facebook groep gegooid, wat natuurlijk super vervelend is. En laatst plaatste iemand een link naar het instagram account andrehamann. Een Duits model met een vervelend goed hoofd en lichaam, haha. Af en toe plaatst hij zelfs video’s waarin hij gitaar speelt en dat maakt ‘m nog wel extra schattig. Man candy!

Bellachiqueblog ken ik eigenlijk via de blog die erbij hoort, maar op instagram plaatst Teri ook veel van haar prachtige foto’s. Haar foto’s van producten vind ik echt perfectie, niet alleen omdat ze geweldig zijn qua scherpte en belichting, maar ook omdat de achtergrond altijd leuk eruit ziet. Daar ben ik zelf namelijk heel slecht in, en zij maakt er echt werk van!

En last but not least – de foto’s van riannabowles. Best wel hipster-ish, maar het ziet er zo mooi en clean uit bij elkaar. En ze heeft een fijne mix van fashion, eten, beauty en “buiten” foto’s. En ik vind haar stijl best tof!

Welke instagram accounts zijn bij jou favoriet? En heb je er zelf eentje?