Sneaker lovin’

Ik heb me een tijdje in weten te houden maar het begint wel weer te kriebelen.. I want me some new shoes! En bij voorkeur sneakers, want ik vind ze tof en ze lopen lekker. Eigenlijk zou ik op zoek moeten naar schoenen die een beetje office-proof zijn. Maar vorige week zag ik een collega met neonroze Nikes voorbij huppelen en dacht ik.. Ach, waarom ook niet! Op de wishlist:

1. Nike Air Max Thea x
2. Adidas Originals ZX 700 Contemp x
3. Adidas Originals ZX 700 x
4. Vans SK8 Hi Slim x
5. Adidas originals ZX Flux x
6. Nike Dunk Sky Hi x
7. Nike Primo Coart Canvas x
8. Converse All Stars x

Welk paar zou jij wel aan je voeten willen hebben?

  1. Ik vind het altijd wel mooi als er iets van wit in sneakers zit, dus ik vind denk ik nummer 3, 4 en 7 het mooist 😀 En inderdaad, gewoon aantrekken naar kantoor joh, als anderen het ook doen, huppa 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *