Sally Hansen @ Action

Al eens eerder liet ik jullie wat Sally Hansen lakjes zien die ik ubercheap bij Action had gekocht. Maar laatst kwam ik er weer eens en zag ik ineens nieuwe kleuren liggen! Deze keer vooral glitter, maar ook wat andere toffe kleuren. Ik besloot er 3 mee te nemen.De eerste heet Twisted Pink en is felroze met een subtiele gouden glitter erin. Dekt in 2 laagjes en die glittertjes zie je gelukkig ook nog wel een beetje terug op je nagels! Ik vind ‘m eigenlijk wel tof, zeker voor de zomer.Silver Streamers is een doorzichtige lak met daarin allerlei soorten glitter in het zilver en zwart. Niet dekkend, maar met 1 laagje krijg je al genoeg wat op je nagels voor een leuk effect! Wel verdelen de soorten glitters zich best random, waardoor ik maar op 2 nagels van die zwarte streepjes kreeg en op eentje ineens een grote, zilveren hexagon. Aan de ene kant best leuk, aan de andere kant wellicht een beetje rommelig.De derde kleur die ik kocht heet Pink-Grape Fruit en ook deze dekt op zichzelf niet. Maar hij is wel tof, want de kleine glittertjes die erin zitten zijn duochrome en veranderen van lila naar goud-achtig! Dat effect zie je het beste over zwart, maar je kunt ‘m natuurlijk ook over andere kleurtjes aanbrengen.

En hoe goedkoop is goedkoop? Nou, ze kosten slechts €1 per stuk bij Action! Normaal zijn Sally Hansen nagellakjes al gauw zo’n €7 per stuk, dus dat scheelt behoorlijk. Het assortiment zal denk ik per vestiging wel verschillen dus ik weet niet of je overal deze lakjes en de specifieke kleuren die ik kocht kunt vinden. Maar mocht je toevallig binnenkort bij Action komen, check dan zeker het make-up schap!

Verder Bericht

Vorige Bericht

17 Reacties

 1. Mandy 13 augustus 2014

  Ik kocht de eerste 2 ook en nog 3 andere;)

 2. Sophie 13 augustus 2014

  Haha voor 1 euro heb je echt hele leuke koopjes gedaan! Pink-Grape fruit vind ik het leukst zo over een zwart lakje 🙂

 3. Selina 13 augustus 2014

  Wat een super kleuren! Vooral de roze vind ik erg gaaf.

 4. femketje 13 augustus 2014

  Ik heb zelf die glitterlak weten te scoren 🙂

 5. Daphne 13 augustus 2014

  Wauw, fijne aankoopjes. Ik vind de kleuren echt heel mooi!

 6. Denise 13 augustus 2014

  Wauw, wat heb je ze super goedkoop op de kop weten tikken! Ze zijn erg mooi! <3

 7. Mariska 13 augustus 2014

  Ze zijn heel mooi!

 8. Manon 13 augustus 2014

  Super leuke lakjes!

 9. Lotje 13 augustus 2014

  Wat een leuke lakjes! En lekker goedkoop! xxx

 10. Melissa 13 augustus 2014

  Wat een leuke kleuren en goedkoop!

 11. Natascha 13 augustus 2014

  Ik blijf het leuk vinden dat Action deze lakjes verkoopt:) Pink Grapefruit gecombineerd met zwart vind ik een goede combi!

 12. Dionne 13 augustus 2014

  Ze zien er goed uit! Vooral het paarse lakje is mooi!

 13. Mariëlle 13 augustus 2014

  Grrr onze Action valt altijd ZO tegen, deze lakjes zijn weer zo mooi!

 14. Anna 13 augustus 2014

  Die paarse topcoat is mooi! Gisteren was ik ook bij de Action, helaas niet gezien 🙁

 15. Deborah 13 augustus 2014

  En bedankt, nu moest ik wel naar de Action! Heb de tweede gekocht, samen met nog drie lakjes! 🙂

 16. Julie 14 augustus 2014

  Wauw, deze zien er stuk voor stuk geweldig uit!
  Wat een prachtige combinaties heb je ook gemaakt!
  Die laatste is echt hypnotiserend mooi! 🙂

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén