Je eigen foto op canvas @ Webprint

Ik maak veel foto’s, maar doe er eigenlijk niet zoveel mee. Nou ja, de meeste foto’s die ik maak zijn voor m’n blog bedoeld haha. Maar de rest van de foto’s verdwijnen eigenlijk in het niets. Jammer, want soms vind ik er best toffe tussen zitten! Van Webprint kreeg ik de kans om een foto op canvas te laten maken en zo de webshop uit te proberen. Een foto kiezen viel eigenlijk niet mee haha, maar het is uiteindelijk toch gelukt!


Ik ging voor een foto die ik een tijdje geleden in Rotterdam maakte, op de Erasmusbrug. Rotterdam is sowieso een van m’n favo steden en omdat hij zwart-wit is, past hij beter in het lichte interieur van mijn kamer dan een hele kleurrijke foto. Ik ging voor een 40x30cm formaat en hij werd goed verpakt geleverd met daarbij een setje schroefjes en houten spanners (die je kunt gebruiken als hij wat losser begint te worden). Wat me gelijk opviel is dat hij stevig aan voelt en dat je het canvas relief precies goed genoeg erin terug ziet. Het is zeker niet zo dat het ineens echt op een schilderij lijkt – dat het een foto is, zie je wel. Maar dat vind ik totaal geen negatief punt hoor, ik vind het door het canvas relief juist leuker dan een gewoon afgedrukte foto!

Verder vind ik de foto mooi en scherp op het canvas gedrukt en komt hij naar mijn idee aardig overeen met het origineel. Het enige minpuntje wat ik zou kunnen noemen is dat ik de hoekjes niet zo mooi omgevouwen vind – ze zijn niet helemaal strak, maar steken wat uit. Ik weet niet of dit strakker zou kunnen, maar dat zou ik wel mooier hebben gevonden.

Maar eerlijk is eerlijk, verder vind ik ‘m zeker geslaagd! Stiekem lijkt het me best tof om er nog een of twee te maken met foto’s die een beetje in dezelfde stijl passen en ze dan op te hangen. Op dit moment staat hij trouwens nog gewoon op m’n kast en heb ik ‘m in mijn kamer nog niet opgehangen, aangezien ik niet in m’n muren durf te boren haha. Maar ook dat staat eigenlijk best leuk. Een 30cmx40cm foto op canvas kost bij Webprint €22,95, wat ik zeker een schappelijke prijs vind.

  1. Wauw, mooie zwart-wit foto! Ik ben zelf altijd een beetje aan het klooien met de opties voor zwart-wit, ik blijf het lastig vinden om het interessant te maken. Zacht prijsje ook, altijd fijn πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *