Gouda

Inmiddels ben ik een paar keer in Gouda geweest en ik vind het eigenlijk best een leuke stad. Niet super groot, maar er zitten best veel leuke winkeltjes die je ergens anders niet hebt (ook wel alle standaardwinkels trouwens). En het ziet er best mooi uit, een beetje Amsterdam/Dordrecht/Delft achtig met van die typische oude huisjes. Laatst ging ik er weer eens samen met m’n broer heen om een beetje te shoppen en een beetje foto’s te maken!Wat best een mooi stuk is, is het rondje wat je om de Sint Janskerk kunt maken. Daar staan veel van die oude en soms zelfs bijna uit elkaar vallende huizen omheen, en ook de kerk zelf is best mooi om te fotograferen! Qua winkels zit er in de stad zelf (vooral rondom de Markt, maar ook in de zijstraatjes er omheen) ook best veel leuks. Misschien een onverwachtse is de Legowinkel. Eigenlijk ben ik stiekem veel te oud voor Lego, maar in zo’n winkel voel ik me dan toch weer heel hebberig haha. Ik kocht er overigens niets, maar de Architecture serie met onder andere de Eiffeltoren vond ik wel best tof! En de bakken aan de muur waar je Lego kon scheppen overigens ook best wel. Volgens mij is dat echt de droom van elk kind, haha!

Ik kocht zelf wel een paar andere dingen. Bij de Markt zit stripboekwinkel Silverster en op zich ben ik niet zo van de strips, maar getekende columns en grappige stukjes vind ik wel leuk! Eva Mouton volgde ik al op Instagram maar dat ze een boek had wist ik eigenlijk niet! Hier staan de getekende columns in die ze maakte voor de Standaard (een Belgisch weekblad) en ik vind ze super grappig. Bij Kruidvat waren de nieuwe Catrice producten er al en eerlijk gezegd.. Word ik niet zo enthousiast meer ervan. Maar de Luxury Lacquers zagen er wel best pretty uit (ermergerd glittur) en dus kocht ik er daar twee van! Verder kocht ik nog wat basics bij H&M en een douchegel, niet super spannend dus haha. Swatches van de nagellakjes volgen nog wel! ๐Ÿ™‚

Verder Bericht

Vorige Bericht

17 Reacties

 1. Sophie 21 augustus 2014

  Oh, ik ben benieuwd naar de nagellakjes! Wat een prachtige foto’s weer, die Lego muur ziet er echt ontzettend tof uit!

 2. marjolein 21 augustus 2014

  Ik ben veel te lang niet in mijn geboortestad geweest zie ik. Heb er 24,5 jaar gewoond,maar er zitten nu dus wel andere winkels. Leuk dat er een legowinkel zit! En mooie foto’s gemaakt rondom de sint janskerk!

 3. Noelle 21 augustus 2014

  Prachtige foto’s! Lego Architectuur heeft wel wat, zo’n Eiffeltorentje zou best leuk staan op je bureau ๐Ÿ˜›

 4. Anne Solveig 21 augustus 2014

  Ik ga in Gouda wonen! Super leuk om te zien!

 5. Laura 21 augustus 2014

  Mooie foto’s en leuke dingetjes heb je gekocht! ๐Ÿ™‚

 6. Denise 21 augustus 2014

  Wat leuk om Gouda eens op foto’s voorbij te zien komen. Hier ben ik nog nooit geweest!

 7. Anna 21 augustus 2014

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Ik ben nog nooit in Gouda geweest.

 8. beautyforgirls 21 augustus 2014

  Hele mooie foto’s.
  liefs, xxx

 9. femketje 21 augustus 2014

  gave foto’s ๐Ÿ˜€ ben zelf daar nog nooit geweest!

 10. me 21 augustus 2014

  Paar weken geleden geweest. Leuk stadje om eens te bezoeken en lekkere broodjes bij Juuls.

 11. Manon 21 augustus 2014

  Ik ben nog nooit in Gouda geweest, ziet er mooi uit en ben wel benieuwd naar de lakjes.

 12. Daphne 21 augustus 2014

  Wat een prachtige foto’s, ik hou van deze stijl van fotografie!

 13. Desirรฉe 21 augustus 2014

  He, mijn stadje, wat leuk! ๐Ÿ™‚
  Mooie foto’s heb je gemaakt..
  Ik raad je aan om in december eens terug te komen, net voor de kerst. Dan is er ‘Gouda bij kunstlicht’ en zijn de ramen van de Sint Jan (de Goudse Glazen) van binnenuit verlicht, zodat je buiten in het donker mooi kunt zien. Ook is het stadhuis dat van alle kanten verlicht. Levert vast ook mooie plaatjes op! ๐Ÿ˜‰

 14. Kiss & Make-up 21 augustus 2014

  Mooie beelden, zeg! Ben er zelf nog nooit geweest.

 15. Jessica Van Der Mark 21 augustus 2014

  Prachtige foto’s! Ziet er uit als een leuke stad, maar ben er zelf nog nooit geweest

 16. Marloes 22 augustus 2014

  Wat een mooie foto’s zeg! Ik ben nog nooit in Gouda geweest, maar ziet er zeker uit als een leuke stad!

 17. Eline 30 augustus 2014

  Leuk om te zien, zeker als rasechte Gouwenaar ๐Ÿ˜‰

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén