Current skincare routine – a Philosophy family

Langzaamaan heb ik de laatste tijd producten in m’n skincare routine vervangen door die van Philosophy. Een prijzig merk, maar eigenlijk bevallen alle producten die ik heb geprobeerd me wel (op de BB cream na dan) en hoewel ze prijzig zijn doe je er gelukkig wel best lang mee. Laatst kocht ik twee nieuwe producten en begon ik er eentje te gebruiken die ik al even had. Tijd voor wat korte reviews!

Allereerst kocht ik inmiddels al weer even geleden Hope In A Jar. Een dagcrème die ik al eens heb gehad en met veel plezier opgemaakt heb, en nu wel graag opnieuw wilde. Niet alleen is het al een wonder dat ik prima tegen deze crème kan en geen allergische reactie krijg, maar hij werkt ook nog eens echt goed en fijn! De textuur is een beetje apart, bijna waterig maar tegelijkertijd romig, en de sterke lavendelgeur maakt me nog steeds niet zo blij. Maar hij blijft perfect voor mijn huid!

Hope In A Jar Night had ik al een tijdje staan (ooit eens gekregen van Ilja, thanks babe!), maar pas sinds kort ben ik ‘m echt gaan gebruiken. Deze crème is juist vrij dik en romig en ruikt weer heel anders dan Hope In A Jar (maar wel een beetje vreemd). Toen ik ermee begon was mijn huid behoorlijk droog en onrustig, en deze crème hielp heel goed om dit op te lossen! Nu is hij wel wat te voedend voor mijn huid en dus bewaar ik ‘m voor het najaar. De letters zijn trouwens van het potje af gegaan wat er een beetje raar uit ziet haha, maar volgens mij is dit probleem inmiddels wel opgelost.

Laatst kocht ik zowel de Purity Made Simple gel cleanser als de Purity Made Simple facial cleansing oil. Die gel cleanser heb ik ook al eens gehad en vind ik nog steeds fijn! Ik gebruik ‘m vaak onder de douche en dan vind ik die gel textuur wat handiger dan de meer vloeibare textuur van de gewone Purity Made Simple cleanser. Hij maakt m’n huid naar mijn idee goed schoon en geeft totaal geen trekkerig gevoel.

De Purity Made Simple facial cleansing oil vind ik helaas wel een minder succes. Deze kun je gebruiken om je oog- en gezichtsmake-up te verwijderen. Ik vind ‘m echter veel te vettig om op m’n ogen te gebruiken. Het werkt wel goed, zeker voor waterproof make-up, maar daarna zie ik wazig en het vettige gevoel vind ik ook niet zo prettig. Ik krijg er ondanks mijn gevoelige oogleden overigens geen vervelende reactie van of iets dus dat is zeker positief. Maar ik gebruik ‘m eigenlijk bijna nooit, door dat vervelende vettige gevoel.

Over de Microdelivery exfoliating facial wash heb ik al eens een review geschreven en ik blijf bij dat hij heel fijn is! Ideaal om om de 2-3 dagen te gebruiken voor een instant zacht huidje, en ik vind het ook goed werken tegen eventuele velletjes op je gezicht. Hij is niet extreem scrubbend want de korreltjes zijn best fijn, en dat vind ik toch altijd wel iets veiliger dan zo’n hele grove scrub.

De cleansing oil vind ik dus niet zo’n succes, maar de andere producten maken dit voor mij gelukkig weer helemaal goed! Als je eens iets wilt proberen van Philosophy dan zijn denk ik de Microdelivery exfoliating facial wash en Hope In A Jar zeker tips om mee te beginnen. Het hele Philosophy assortiment kun je overigens bij Ici Paris XL vinden! Heb jij al eens iets van dit merk gebruikt?

Verder Bericht

Vorige Bericht

7 Reacties

 1. Denise 27 augustus 2014

  Ik heb nog geen een product van Philosophy, shame on me! Snel maar eens aanschaffen!

 2. Anna 27 augustus 2014

  Wat gebruik je fijne producten!

 3. Karlien - Polished Cats 27 augustus 2014

  prachtige producten!
  Die hope in a jar wil ik al lang eens proberen

  Liefs
  Karlien

 4. Daphne 27 augustus 2014

  Philosophy heeft zulke lekkere producten <3 Fijne reviews!

 5. Manon 27 augustus 2014

  Ik heb nog nooit iets van philosophy geprobeerd maar het ziet er allemaal goed uit

 6. beautyforgirls 27 augustus 2014

  Wat een heerlijke producten.
  Liefs, xxx

 7. Lotje 27 augustus 2014

  Ik heb hier nog nooit iets van gebruikt, maar ik hoor er veel goede dingen over! Ik ga ze zeker een keer proberen XOXO

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén