Current favorites


De nieuwe Kneipp douche foams heb ik al op meerdere blogs voorbij zien komen (met positieve reviews), en ook ik ben enthousiast! Ik heb al eens eerder zo’n product gehad van dit merk en het werkt echt super handig vind ik, lekker snel omdat het er al foamy uit komt. En de twee nieuwe geuren waar Kneipp nu mee gekomen is – Vijgenmelk-Arganolie en Patchouli – vind ik ook heerlijk! Patchouli is al bijna op helaas haha, zoveel heb ik ‘m al gebruikt.

Laatst besloot ik eens op zoek te gaan naar een nieuwe serie om te gaan kijken. En het werd Teen Wolf, een serie over een jongen die gebeten wordt door een weerwolf en er uiteindelijk zelf ook eentje wordt. En dan erachter komt dat hij niet de enige is, er nog meer mensen gebeten zijn, én de familie van zijn vriendin juist een einde wil gaan maken aan de weerwolven. Het eerste seizoen vond ik qua acteerwerk en special effects een beetje mwah, maar in seizoen 2 is het al aanzienlijk beter en wordt de serie ook veel spannender.

Via EGOsketch mocht ik zelf een telefoonhoesje ontwerpen en het werd er eentje met een close-up foto van nagellak (check deze blogpost voor meer info). In eerste instantie had ik soort van spijt dat ik niet een iets meer bijzondere foto had gekozen, maar stiekem vind ik ‘m steeds leuker! Hij past qua kleuren goed bij mijn telefoon en de print is een beetje sterrenstelsel-achtig. En het hoesje voelt ook stevig en beschermend aan gelukkig!


Vlak voordat ik m’n Canon 70D kocht (ook een favoriet), kocht ik een Canon 100mm F2.8 macro lens. Daar kun je heel dicht mee bij een object, waardoor je toffe close-ups (of macro foto’s? Ik weet nog steeds het verschil niet, haha) kunt maken. Ik gebruik ‘m nu best vaak voor foto’s van nagellakflesjes, maar ook af en toe buiten om beestjes mee te fotograferen. Het is een leuke lens om mee te spelen en experimenteren!

Qua parfums ga ik op het moment opvallend vaak voor zoet en girly. Zo pakte ik Guess Girl er aardig wat keer bij, waardoor hij nu al bijna op is. En CK One Shock blijft ook nog steeds favoriet! Gelukkig is die fles zo groot dat die voorlopig nog niet op is, haha.

  1. Teen wolf is zo leuk, echt mijn favoriete serie! Het wordt ook met het seizoen spannender. De laatste helft van seizoen 3 was zo spannend en seizoen 4 vind ik ook heel creepy. (maar als ik het aankan, dan kan iedereen het aan :P)

    Die macrolens maakt hele mooie foto’s trouwens. Die foto linksonder, is die ook met de macrolens gemaakt? want ik dacht dat een macrolens alleen scherm werd als je hem dichtbij een object houdt? Maar daar heb ik mij in vergist geloof ik 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *