China Glaze – Deviantly Daring & Take A Trek

Nieuwe collecties van China Glaze moet ik altijd even bekijken en regelmatig koop ik ook echt een kleurtje ervan. Maar er zijn altijd nog kleurtjes van oudere collecties die ik destijds niet gekocht heb, maar toch op een soort van wishlist blijven staan. Toevallig kwam ik laatst bij Shop in Box (een winkel in Rotterdam waar je van verschillende webwinkels producten kunt vinden) meerdere China Glaze nagellakjes van oude collecties tegen en ik vond daar twee wishlist-kleurtjes!De eerste kleur heet Deviantly Daring en komt uit de Bohemian collectie (half 2012). Een collectie vol duochrome nagellak en daar ben ik zelf over het algemeen totaal geen fan van. Maar dit kleurtje vond ik toen al best interessant en besloot ik nu toch maar te kopen! Het duochrome effect zie je overigens een stuk sterker in het flesje in de zon dan uiteindelijk op je nagels en dat is op zich wel jammer, al vind ik ‘m zo ook wel mooi. Een teal achtig, metallic kleurtje wat me doet denken aan een zeemeermin!In het voorjaar van 2013 kwam China Glaze met de Hologlam collectie, vol met holografische nagellak. Ik kocht er destijds maar eentje van omdat de nagellakjes best prijzig waren, maar ik vond nu ook de andere kleur die ik destijds graag wilde voor een normale prijs! Dit is Take A Trek, een medium blauw kleurtje met het mooie holografische effect. Natuurlijk had de zon er niet zoveel zin meer in toen ik juist swatchfoto’s wilde maken, maar eentje was gelukkig nog wel oké ;). En het kleurtje vind ik tof, deze tint had ik nog niet in een holografische vorm en ik heb sowieso een zwak voor holografische nagellak, haha.

Ik ben blij dat ik deze kleurtjes uiteindelijk toch nog aan mijn stash toe kan voegen! Vooral Take A Trek vind ik heel nice, maar ook Deviantly Darling is tof. Ik kocht ze in de Shop in Box maar eigenlijk bij Boozyshop. Helaas kan ik ze in de webshop niet vinden. Take A Trek vond ik wel hier en hier, en Deviantly Daring hier.

Verder Bericht

Vorige Bericht

14 Reacties

 1. Sophie 9 augustus 2014

  Deviantly Devil vind ik zelf het leukst! Beide zijn wel twee hele bijzondere blauwtinten, heel mooi!

 2. Mandy 9 augustus 2014

  Prachtige lakken!

 3. Tineke 9 augustus 2014

  Wat zijn ze mooi, ze lijken wel veel op elkaar!
  Liefs

 4. Marieke 9 augustus 2014

  Mooie blauwe kleuren!
  Ik heb al een tijdje niks van China Glaze gekocht omdat de collecties me niet aanspraken maar volgens mij komt er voor se herfst wel weer een geweldige collectie aan…

 5. Anna 9 augustus 2014

  Wauw, wat een mooie lakjes!

 6. femketje 9 augustus 2014

  Gave tinten :3 blijf CG een fijn merk vinden!

 7. Denise 9 augustus 2014

  Aaaah ik ben gek op deze kleur nagellak. Wat een beauty!

 8. Karlien - Polished Cats 9 augustus 2014

  oh heel speciaal!
  Vooral die holographic vind ik heel leuk

  Liefs
  Karlien

 9. Mariska 9 augustus 2014

  Vind ze beide heel bijzonder en mooi.

 10. Deborah 9 augustus 2014

  Die holo is erg mooi! Ik vind CG altijd zulke leuke lakjes hebben!

 11. Lotje 9 augustus 2014

  Ik vind ze alletwee erg mooi! Love it ❤

 12. Marloes 10 augustus 2014

  Wat een mooie lakjes. Ze zien er goed uit!

 13. Do 10 augustus 2014

  Wauw, allebei erg mooie nagellakjes! Vooral Take a trek is echt prachtig!
  Super mooie foto’s trouwens.

 14. Evelien 10 augustus 2014

  Take A Trek vind ik de mooiste! De eerste is ook heel mooi, maar zou ik zelf nooit dragen.

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén