China Glaze – Deviantly Daring & Take A Trek

Nieuwe collecties van China Glaze moet ik altijd even bekijken en regelmatig koop ik ook echt een kleurtje ervan. Maar er zijn altijd nog kleurtjes van oudere collecties die ik destijds niet gekocht heb, maar toch op een soort van wishlist blijven staan. Toevallig kwam ik laatst bij Shop in Box (een winkel in Rotterdam waar je van verschillende webwinkels producten kunt vinden) meerdere China Glaze nagellakjes van oude collecties tegen en ik vond daar twee wishlist-kleurtjes!De eerste kleur heet Deviantly Daring en komt uit de Bohemian collectie (half 2012). Een collectie vol duochrome nagellak en daar ben ik zelf over het algemeen totaal geen fan van. Maar dit kleurtje vond ik toen al best interessant en besloot ik nu toch maar te kopen! Het duochrome effect zie je overigens een stuk sterker in het flesje in de zon dan uiteindelijk op je nagels en dat is op zich wel jammer, al vind ik ‘m zo ook wel mooi. Een teal achtig, metallic kleurtje wat me doet denken aan een zeemeermin!In het voorjaar van 2013 kwam China Glaze met de Hologlam collectie, vol met holografische nagellak. Ik kocht er destijds maar eentje van omdat de nagellakjes best prijzig waren, maar ik vond nu ook de andere kleur die ik destijds graag wilde voor een normale prijs! Dit is Take A Trek, een medium blauw kleurtje met het mooie holografische effect. Natuurlijk had de zon er niet zoveel zin meer in toen ik juist swatchfoto’s wilde maken, maar eentje was gelukkig nog wel oké ;). En het kleurtje vind ik tof, deze tint had ik nog niet in een holografische vorm en ik heb sowieso een zwak voor holografische nagellak, haha.

Ik ben blij dat ik deze kleurtjes uiteindelijk toch nog aan mijn stash toe kan voegen! Vooral Take A Trek vind ik heel nice, maar ook Deviantly Darling is tof. Ik kocht ze in de Shop in Box maar eigenlijk bij Boozyshop. Helaas kan ik ze in de webshop niet vinden. Take A Trek vond ik wel hier en hier, en Deviantly Daring hier.

  1. Mooie blauwe kleuren!
    Ik heb al een tijdje niks van China Glaze gekocht omdat de collecties me niet aanspraken maar volgens mij komt er voor se herfst wel weer een geweldige collectie aan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *