Catrice Luxury Lacquers – Plum Fiction & Lost ‘N Roses

Catrice wisselt 2x per jaar van assortiment. Soms gaan er wat fijne producten uit, maar meestal vind ik de schade gelukkig wel meevallen en komen er leuke nieuwe dingen bij! Deze keer zijn dat bijvoorbeeld de Luxury Lacquers Million Brilliance. Verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren en vol met glitter! Ik koos de twee kleurtjes die mij het meeste aanspraken, en vandaag krijgen jullie de swatches te zien.


Links zie je Plum Fiction en rechts Lost ‘N Roses. Leuke namen weer, zoals we van Catrice gewend zijn! De flesjes zijn wel iets anders dan normaal, want ze zijn vierkant in plaats van rond en een beetje Chanel-achtig. Je kunt overigens (net als bij Chanel) de vierkante dop eraf trekken. Dan heb je gewoon een rond dopje, en dat lakt toch net wat fijner vind ik zelf.


Ik was best bang dat ze niet dekkend zouden zijn, maar dat valt gelukkig heel erg mee! Op de foto’s heb ik steeds 2 laagjes op en beide kleuren zijn eigenlijk gewoon volledig dekkend. Wel moet je oppassen voor kale plekjes. Plum Fiction vind ik best een tof kleurtje. Paars, maar met gouden glitters erin die je af en toe door de nagellak heen ziet. Er zitten verschillende formaten glitter in – zowel hele fijne als vrij grote, hexagon glitters. Een glanzende topcoat erover aanbrengen maakt hem nog wat mooier!


Lost ‘N Roses is een vrij koele, roze tint. Ook hier zitten verschillende vormen glitters in en het lijkt een mix tussen roze en zilver. Deze kleur dekt wel net aan na 2 laagjes, een derde laagje is misschien niet zo’n slecht idee. En ook hier doet een topcoat wonderen!

Bijzonder vind ik de nagellakjes zeker. Ze lijken redelijk metallic, maar zijn toch echt glitterlakken die gelukkig ook nog eens prima dekken. Misschien niet de nagellak die je elke dag zult pakken, maar wel leuk voor een feestje of een andere speciale dag! Ze kosten €3,59 per stuk en zijn te vinden in het vernieuwde Catrice schap.

  1. Lost n Roses doet me denken aan Knitted Gold van Maybelline! Heel mooi, maar overduidelijk een ‘geen zin om het eraf te halen’ lakje voor mij xD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *