W7 In The Nude palette

Laatst liet ik jullie al het W7 In The Buff palette zien, maar destijds was er al een nieuwe variant uit. Namelijk het In The Nude palette! Een dupe van het Urban Decay Naked 3 palette met warme en roze tinten. Op zich ben ik zelf meer van de koele tinten, maar aangezien dit palette lekker budget proof is wilde ik ‘m toch wel proberen!


Een palette vol warme tinten dus. Twaalf stuks om precies te zijn. De verpakking is net als die van het andere palette van metaal, wat ik best mooi en praktisch vind! Drie kleuren zijn (zo goed als) mat, de rest is shimmery. Wat me gelijk al opviel is dat de kleuren best op elkaar lijken en dat zag ik ook al bij andere reviews. Vind ik niet zo erg hoor, maar hele wisselende looks zul je er niet mee kunnen maken.

Tijd voor swatches! Eigenlijk zijn alle shimmery kleuren goed gepigmenteerd, en de matte kleuren zijn ook meer dan prima. En hoewel de kleuren op elkaar lijken zie je toch verschil in tint of shimmer! Verder zijn ze ook niet erg poederig of te glitterig.

En een look! Helaas merkte ik daar wel dat de kleuren niet zo spannend zijn en bovendien liggen ze best dicht tegen je huidskleur aan. Als ik oogschaduw draag dan is het wel zo’n nude look en dus vind ik het prima, maar op de foto zie je er dan toch niet zo heel veel van terug. En bij dit palette heb ik hetzelfde probleem als bij de In The Buff variant – je veegt de kleur nogal snel weg met je kwast.

Eindconclusie? Wederom een wonderlijk goed palette voor de prijs, al kan hij qua kwaliteit toch niet opboxen tegen de echte Urban Decay palettes. Toch ben ik er wederom wel blij mee! De kleuren zou ik namelijk niet elke dag gebruiken en dan is het zonde om ruim €45 neer te leggen voor het Naked 3 palette van Urban Decay. Voor het W7 In The Nude palette betaalde ik €10 (ik kocht ‘m in Schiedam bij een winkel die HaarImport heet), maar je kunt ‘m zelfs nog goedkoper vinden in webshops en bij bepaalde DA’s en voordeelwinkels! Heb jij al kennis gemaakt met de palettes van W7?

Verder Bericht

Vorige Bericht

13 Reacties

 1. Bianca 21 juli 2014

  Dit is zeker een topper, ik vind de kleuren erg mooi! x

 2. Mirjam 21 juli 2014

  Fijne review en mooie foto’s heb je gemaakt! Ik ga zeker nog kijken voor dit palette.

 3. Anna 21 juli 2014

  Wat een prachtige kleuren! En super mooie foto’s <3

 4. Deborah 21 juli 2014

  Ik vind hem erg mooi! De verpakking is al een plaatje op zich!

 5. Mariëlle 21 juli 2014

  Wow jouw swatches zijn de mooiste die ik tot nu toe gezien heb, goede foto’s! Ik heb nog niet zo lang het in the buff palette dus ik wacht hier nog even mee!

 6. femketje 21 juli 2014

  hij is mooi 😀

 7. Manon 21 juli 2014

  Ik wil hem nog steeds graag hebben!

 8. Sophie 21 juli 2014

  Ik zit zo te twijfelen! Paar weken geleden heb ik het eerste Naked palette (wel de echte) besteld omdat ik die kleuren het meeste gebruiken zou. Deze zou ik inderdaad weinig gebruiken en dan is het fijn om de dupe te hebben!

 9. Femke Steketee 22 juli 2014

  Mooie kleurtjes! Maarrr…hij haalt het inderdaad niet bij de Naked paletten. Groetjes.

 10. beautyinsideandoutNL 22 juli 2014

  Ik heb deze ook! Echt een fijne palette!:)

 11. Svenja 22 juli 2014

  Ik ben helemaal verliefd op de prachtige pigmentatie. Het is dat ik het naked 3 palette al heb, maar anders wist ik het wel <3

 12. Tara 23 juli 2014

  Wow die lijkt er echt op, opzich wel een goeie als je niet zoveel wilt uitgeven! Ik ben zelf wel erg blij met mijn naked3, alhoewel ik vaker grijp naar naked 2

 13. Anne Solveig 24 juli 2014

  Die wil ik ook nog wel graag hebben! <3

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén