W7 In The Nude palette

Laatst liet ik jullie al het W7 In The Buff palette zien, maar destijds was er al een nieuwe variant uit. Namelijk het In The Nude palette! Een dupe van het Urban Decay Naked 3 palette met warme en roze tinten. Op zich ben ik zelf meer van de koele tinten, maar aangezien dit palette lekker budget proof is wilde ik ‘m toch wel proberen!


Een palette vol warme tinten dus. Twaalf stuks om precies te zijn. De verpakking is net als die van het andere palette van metaal, wat ik best mooi en praktisch vind! Drie kleuren zijn (zo goed als) mat, de rest is shimmery. Wat me gelijk al opviel is dat de kleuren best op elkaar lijken en dat zag ik ook al bij andere reviews. Vind ik niet zo erg hoor, maar hele wisselende looks zul je er niet mee kunnen maken.

Tijd voor swatches! Eigenlijk zijn alle shimmery kleuren goed gepigmenteerd, en de matte kleuren zijn ook meer dan prima. En hoewel de kleuren op elkaar lijken zie je toch verschil in tint of shimmer! Verder zijn ze ook niet erg poederig of te glitterig.

En een look! Helaas merkte ik daar wel dat de kleuren niet zo spannend zijn en bovendien liggen ze best dicht tegen je huidskleur aan. Als ik oogschaduw draag dan is het wel zo’n nude look en dus vind ik het prima, maar op de foto zie je er dan toch niet zo heel veel van terug. En bij dit palette heb ik hetzelfde probleem als bij de In The Buff variant – je veegt de kleur nogal snel weg met je kwast.

Eindconclusie? Wederom een wonderlijk goed palette voor de prijs, al kan hij qua kwaliteit toch niet opboxen tegen de echte Urban Decay palettes. Toch ben ik er wederom wel blij mee! De kleuren zou ik namelijk niet elke dag gebruiken en dan is het zonde om ruim €45 neer te leggen voor het Naked 3 palette van Urban Decay. Voor het W7 In The Nude palette betaalde ik €10 (ik kocht ‘m in Schiedam bij een winkel die HaarImport heet), maar je kunt ‘m zelfs nog goedkoper vinden in webshops en bij bepaalde DA’s en voordeelwinkels! Heb jij al kennis gemaakt met de palettes van W7?

  1. Ik zit zo te twijfelen! Paar weken geleden heb ik het eerste Naked palette (wel de echte) besteld omdat ik die kleuren het meeste gebruiken zou. Deze zou ik inderdaad weinig gebruiken en dan is het fijn om de dupe te hebben!

  2. Wow die lijkt er echt op, opzich wel een goeie als je niet zoveel wilt uitgeven! Ik ben zelf wel erg blij met mijn naked3, alhoewel ik vaker grijp naar naked 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *