Shoplog Utrecht

Dat ik afgelopen donderdag met Lotte en Sharon naar Utrecht ben geweest had je hier al kunnen lezen en zien, maar natuurlijk heb ik ook echt wat dingen gekocht. Ik moest sowieso wat cadeautjes hebben en die heb ik gelukkig ook kunnen vinden, al ga ik die natuurlijk hier niet laten zien haha. Maar verder kocht ik..


Twee producten uit m’n all time favoriete lijn (oké samen met citroen dan) van The Body Shop! Er was sale en deze producten waren nu dus een stuk goedkoper. Mijn scrub was bijna op dus nam ik een nieuwe mee, want die vind ik fijn om te gebruiken voordat ik m’n benen ga scheren! En ik zag dat ze zo’n bodylotion in een handige pompverpakking hadden, dat vind ik altijd wel fijn werken. Bovendien is die niet zo dik en vettig als een bodybutter! De bodylotion was nu €5 en de scrub €7,50.

De I Am winkel in Utrecht gaat weg en dus was de complete winkel in de uitverkoop. Ik koos uiteindelijk alleen voor dit hoesje voor je zonnebril. Ik heb altijd van die cheapo zonnebrillen maar zelfs dan is het best zonde als hij weer eens gecrushed wordt in je tas, dus dit leek me wel handig! Deze was nu slechts €2.

Lotte moest en zou naar de MAC counter in de Douglas om een blush of lipstick te scoren. Ik was echter veel meer geïnteresseerd in de redelijk nieuwe Moody Blooms collectie. Ik had namelijk al gezien dat er twee super mooie gel eyeliners in zaten, en nu besloot ik toch maar eentje ervan te kopen. Het werd Black Ivy, een hele diepe groene kleur. Je kunt ‘m niet zo goed zien op de foto denk ik, maar ik maak er nog wel een losse blogpost over want it’s pretty! Deze was €18.

Bij H&M kocht ik een paar van die lage sokjes (€5) en een super cosy kort broekje (€10), van zo’n sweatstof. Ik had al zoiets van Primark en dat vind ik in de zomer wel lekker om te dragen als ik nog in pyjamamodus zit haha. En ook deze zit heel fijn!


En bij H&M kocht ik ook nog twee toffe glitternagellakjes (€4 per stuk). Niet dat ik dat nodig had natuurlijk haha, maar ze waren zooo pretty. Dat ik de cleanser van Philosophy kocht bij Ici Paris is volledig Lotte’s schuld. Ze kocht namelijk twee producten van Philosophy met een giftcard maar bij de kassa zei de verkoopster dat ze als ze 3 skincare producten kocht, nog meer stapelkorting zou krijgen. En dus droeg ze mij op om toch maar die cleanser te kopen die ik stiekem al wilde. Thanks Lot, haha. Maar we kregen dus wel korting, waardoor hij nu €16 was in plaats van €19!

Ik ben in ieder geval dus prima geslaagd wat betreft het shoppen! Het meest blij ben ik met de MAC gelliner, al vind ik de H&M lakjes ook heel tof. Reviews en swatches enzo volgen uiteraard nog wel. Heb jij de laatste tijd nog lekker geshopt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *