OPI x Coca Cola – Today I Accomplished Zero & Sorry I’m Fizzy Today

Op een Amerikaanse nagellakblog zag ik laatst ineens swatches van een OPI Coca Cola collectie. Super toffe combinatie vind ik dat, maar volgens mij komt hij voorlopig nog niet naar Nederland.. Gelukkig is er eBay, en daar bestelde ik twee kleurtjes die mij heel mooi leken. Tijd voor swatches!


Het eerste kleurtje heet Sorry I’m Fizzy Today en is geïnspireerd door Coca Cola Vanille. Roze, maar toch net iets anders dan de vele roze kleurtjes die ik in mijn stash heb! Hij heeft iets heel licht peachy achtigs en bovendien dekt hij ook goed na 2 laagjes, wat roze niet altijd bij mij doet. Wel lakt hij wat lastiger omdat hij heel erg creamy is. Het eerste laagje moet je even wat langer laten drogen voordat je de tweede aanbrengt!Today I Accomplished Zero hoort natuurlijk bij Coca Cola Zero en toen ik ‘m zag wilde ik hem gelijk hebben! Een jelly zwarte kleur met daarin rode glitters, heel tof. Doordat de basis jelly is dekt hij wel maar net aan na 2 laagjes, ik had een kaal plekje op een nagel. En ik raad je aan om er een topcoat over aan te brengen want hij droogt wat mattig op. Maar hij is zeker tof en lekker vampy!

Ik bestelde de nagellakken bij m’n favo verkoper, Beautyzone2007. Daar betaalde ik ongeveer €14 voor beide kleurtjes inclusief verzendkosten. Best cheap, aangezien een OPI nagellakje hier €14,25 in de winkel kost! Swatches van de hele collectie kun je trouwens onder andere hier bekijken.

  1. Door je artikel van het pressen je site ontdekt. En wat een leuke blog heb je! Heel tof dat je op zoek gaat naar producten die niet zo maar te koop zijn!

    Ik vroeg me af hoe ik de opi lakjes op ebay kan vinden bij beautyzone2007?

    Liefs Lorraine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *