NOTD – a glitter party!


Glitternagellak vind ik tof, al kan ik het in verband met werk niet zo heel vaak dragen. Maar op de laatste werkdag voor mijn vakantie had ik er lekker schijt aan haha, en dus verscheen ik er met glinsterende nageltjes! Ik pakte een kleurtje dat ik eigenlijk nog nooit eerder had gedragen, namelijk Your Present Required van China Glaze. Deze is van de kerstcollectie van vorig jaar en zit vol met glitters in verschillende kleuren.


Ik combineerde ‘m met een heel donkerblauw kleurtje van Ciaté, die 3am Girl heet. Die is net wat minder hard dan echt zwart maar alsnog tof in contrast met de glitters. Op de foto’s had ik de combinatie overigens al een paar dagen op dus excuses voor de slijtplekken ;). Mocht je het glitterlakje van China Glaze nog willen scoren, je kunt ‘m onder andere nog hier en hier vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *