MAC Fluidline in Black Ivy

MAC Fluidlines zijn wat mij betreft een van de beste gelliners en hun geld zeker weten waard. MAC heeft aardig wat kleuren in het vaste assortiment, maar brengt ook regelmatig kleurtjes uit in hun limited editions. Black Ivy komt uit de Moody Blooms collectie, waar in totaal drie van deze gelliners in zitten. De eerste keer dat ik Black Ivy zag wilde ik ‘m eigenlijk al, en later kocht ik ‘m dus ook!


Black Ivy is een blauwgroen kleurtje, in het Engels het beste te omschrijven als teal. Ik dacht dat hij metallic was maar het is eigenlijk meer een mat kleurtje met hele kleine glittertjes erin. Ik vind ‘m wel wat minder makkelijk aanbrengen dan andere kleurtjes van MAC. Of nou ja, hij brengt wel even makkelijk en soepel aan, maar je moet er net even een keertje extra overheen gaan om een egaal lijntje te krijgen.

De kleur vind ik wel echt heel tof! Iets anders dan zwart of bruin, maar ook weer niet zo heftig dat het er raar uit ziet. Misschien is het niet de meest perfecte tint voor mijn oogkleur maar wat mij betreft kan het prima. Bij MAC Fluidlines moet ik wel oogschaduw dragen anders gaan ze aan het eind van de dag wel afgeven (ik heb behoorlijk vette oogleden). Black Ivy vind ik in combinatie met een simpele ooglook het meest geslaagd!

Voor hoe lang je de Moody Blooms nog bij de MAC counters kunt vinden weet ik niet, maar als je ‘m nog spot dan zijn de Fluidliners nog wel het bekijken waard! Er zit ook nog een paarse variant in de limited edition en die wil ik stiekem ook nog wel haha. Maar Black Ivy vind ik het mooist. MAC Fluidlines kosten €18 per stuk.

Verder Bericht

Vorige Bericht

15 Reacties

 1. femketje 30 juli 2014

  Mooi met net dat beetje groen er door! ♡

 2. Anna 30 juli 2014

  Wat een prachtige kleur!

 3. Lotte 30 juli 2014

  Oeh ja, hij is wel mooi! En een stuk lichter dan ik had verwacht ook, gelukkig.

 4. Sophie 30 juli 2014

  Wat een prachtige kleur! Tot nu toe heb ik alleen Black Track, ik zou heel graag nog wat andere kleurtjes erbij willen hebben 🙂

 5. Daphne 30 juli 2014

  Deze ziet er echt heel mooi uit!

 6. Emily 30 juli 2014

  Staat heel erg leuk! Het is een kleur die ik zelf nooit zou wagen, maar het ziet er heel erg leuk uit!

 7. Jana 30 juli 2014

  Deze kleur staat echt leuk bij je!
  Liefs,Jana

 8. beautyforgirls 30 juli 2014

  Die is erg mooi.
  Liefs, xxx

 9. Natascha 30 juli 2014

  Ik vind hem heel erg mooi en stiekem wil ik hem ook graag! Ik snap wel dat je de andere variant ook nog wil;)

 10. Kelly 30 juli 2014

  Wat een mooi kleurtje! Ik had verwacht dat hij zwart zou zijn, maar op je ooglid zie je goed dat het een bijzondere kleur groen is! De Moody Bloom collectie heb ik even helemaal gemist. Ik ga eens even kijken wat er precies te koop is in deze collectie! 🙂

 11. Sharon 31 juli 2014

  Ah nice dat je hem liket, is het in elk geval geen miskoop 🙂 Tof kleurtje!

 12. OnlineBeautyMagazine 3 augustus 2014

  Mooi kleurtje, ik heb zo’n soortgelijke groene kleur in een potlood van Catrice! Die gebruik ik graag voor een eyelinerlijntje mee te maken op mijn ooglid.

 13. Evelien 10 augustus 2014

  Erg mooi kleurtje, inderdaad eens wat anders dan zwart! Vind hem heel mooi, strak aangebracht ook 🙂

 14. Julie 14 augustus 2014

  Wat een prachtige kleur! Echt toch even iets anders dan zwart, maar niet té knallend! 🙂

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén