MAC Fluidline in Black Ivy

MAC Fluidlines zijn wat mij betreft een van de beste gelliners en hun geld zeker weten waard. MAC heeft aardig wat kleuren in het vaste assortiment, maar brengt ook regelmatig kleurtjes uit in hun limited editions. Black Ivy komt uit de Moody Blooms collectie, waar in totaal drie van deze gelliners in zitten. De eerste keer dat ik Black Ivy zag wilde ik ‘m eigenlijk al, en later kocht ik ‘m dus ook!


Black Ivy is een blauwgroen kleurtje, in het Engels het beste te omschrijven als teal. Ik dacht dat hij metallic was maar het is eigenlijk meer een mat kleurtje met hele kleine glittertjes erin. Ik vind ‘m wel wat minder makkelijk aanbrengen dan andere kleurtjes van MAC. Of nou ja, hij brengt wel even makkelijk en soepel aan, maar je moet er net even een keertje extra overheen gaan om een egaal lijntje te krijgen.

De kleur vind ik wel echt heel tof! Iets anders dan zwart of bruin, maar ook weer niet zo heftig dat het er raar uit ziet. Misschien is het niet de meest perfecte tint voor mijn oogkleur maar wat mij betreft kan het prima. Bij MAC Fluidlines moet ik wel oogschaduw dragen anders gaan ze aan het eind van de dag wel afgeven (ik heb behoorlijk vette oogleden). Black Ivy vind ik in combinatie met een simpele ooglook het meest geslaagd!

Voor hoe lang je de Moody Blooms nog bij de MAC counters kunt vinden weet ik niet, maar als je ‘m nog spot dan zijn de Fluidliners nog wel het bekijken waard! Er zit ook nog een paarse variant in de limited edition en die wil ik stiekem ook nog wel haha. Maar Black Ivy vind ik het mooist. MAC Fluidlines kosten €18 per stuk.

  1. Wat een mooi kleurtje! Ik had verwacht dat hij zwart zou zijn, maar op je ooglid zie je goed dat het een bijzondere kleur groen is! De Moody Bloom collectie heb ik even helemaal gemist. Ik ga eens even kijken wat er precies te koop is in deze collectie! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *