H&M – Mermaid & Look Sharp

Een hele grote zwakte heb ik voor glitternagellak. Ik heb veel nagellak en mag eigenlijk van mezelf alleen nog maar lakjes kopen die een beetje bijzonder zijn, maar als ik glitternagellak zie kan ik het maar met moeite laten staan haha. Zo kocht ik in Utrecht twee glitterlakjes bij H&M omdat ze pretty & sparkly waren en die ga ik jullie in deze blogpost laten zien!De eerste kleur heet Mermaid en is een mix van iets grotere groene en hele kleine blauwe glittertjes. Van tevoren wist ik eigenlijk al wel dat de glitterlakken niet echt dekkend zouden zijn (of misschien na een laagje of 4), dus Mermaid besloot ik aan te brengen over een zwarte lak. Ze geven overigens wel alsnog aardig wat glitter af, want op de foto’s heb ik 1 laagje aangebracht. Vooral over zwart vind ik Mermaid tof, maar ik denk dat hij over groen of blauw ook wel mooi is!Look Sharp is paars/lila achtig en de glitters zijn wat grover dan die in Mermaid. Over roze (OPI Sorry I’m Fizzy Today) is hij dan ook best opvallend, al vind ik ‘m wel leuk! Ook deze geeft na 1 laagje al aardig wat glitters af. En er zitten ook wat meer holografisch achtige glitter in, wat mooi is in zonlicht. Over een paarse lak zal het contrast tussen de kleur en de glitters wel wat minder zijn denk ik, wat het wat meer draagbaar zou kunnen maken ;).


Ik vind beide glitterlakken eigenlijk wel tof, al springt Mermaid er voor mij wel uit! Look Sharp ziet er mooier uit in het flesje maar Mermaid is wat meer draagbaar voor mij, dus die ga ik denk ik wel wat vaker pakken. Ze kosten €3,95 per stuk en het verschilt een beetje per H&M vestiging of je er cosmetica kunt vinden. Maar mocht je deze nagellakjes tegen komen, dan zijn ze best de moeite waard!

  1. Wauw zien er mooie lakjes uit! Vooral Mermaid zou echt een nagellakje zijn voor mij. Zijn ze ook makkelijk te verwijderen, of is het een glitterlakje die je er bijna niet af krijgt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *