Een dagje Utrecht met Lotte en Sharon!

Gisteren ging ik naar Utrecht om te meeten met Sharon en Lotte! Een beetje een last-minute besluit waardoor Esmay er helaas niet bij kon zijn en die hoort er toch wel een beetje bij natuurlijk, maar dat mocht de pret niet drukken. Lotte ging sowieso al een verslagje maken van haar dag (zo’n plog, maar ik krijg echt kriebels van dat woord en zij gelukkig ook haha). Maar ik maakte zelf uiteindelijk ook nog best wat foto’s en dus dacht ik.. Laat ik ook zoiets in elkaar flansen! Benieuwd wat we allemaal gedaan hebben? Read on..


Utrecht vind ik best een toffe stad, al verdwaal ik er altijd haha. Ons hoofddoel was natuurlijk om lekker te shoppen en aangezien er best veel sale was, lukte dat nog best prima.

Leukies! Links zie je trouwens twee jongens die liedjes aan het spelen waren en waar we best wel awkwardly lang bij bleven hangen haha. Vooral omdat we de weg aan het zoeken waren naar ijs, maar ook om lekker random foto’s te maken. Laten we het er maar op houden dat de twee jongens best schattig waren en ze hun uiterste best deden, haha.


Utregggg!

Een ijssalon vinden met echt schepijs viel overigens nog niet mee haha. We vroegen aan een jongen of hij wist waar we ijs konden vinden en hij wees ons naar Australian, maar die bleek uiteindelijk inmiddels weg te zijn. Gelukkig helpt Google Maps dan..

En uiteindelijk vonden we een ijskar met vet lekker ijs! Deze heette Venezia en ze hadden niet alleen heel veel smaken, maar ook hele lekkere. En aangezien we behoorlijk veel moeite moesten doen om het te vinden (en het natuurlijk ook gewoon perfect ijsjesweer was), besloten we lekker veel bolletjes te nemen. Ik vond vooral peer en witte chocolade jum!


Omnomnom!


Ik mocht van Lotte in d’r Bloggers I Met And Liked boekje schrijven en dat vond ik natuurlijk een hele eer! En ik vind het best een tof boekje ook haha, zeker als je regelmatig bloggers in het wild ziet en je ze erin kan laten schrijven.

Dit vind ik er altijd zo leuk uit zien, al die terrasjes langs het water!

Natuurlijk moest er even een groepsfoto gemaakt worden.. Of eigenlijk een heleboel, waarvan de een nog debieler was dan de ander haha. En ik wil niet weten wat de mensen dachten die langsliepen ;).

Haha in de Zara.

Starbucks! Eigenlijk gingen we alleen even naar binnen voor het toilet haha, maar het was super rustig en al die frappuccino’s zagen er toch wel heel lekker uit.


#mobielebrigade

Jum! Inmiddels waren we er trouwens achter gekomen dat het op donderdag koopavond is in Utrecht, dus konden we daarna nog rustig verder shoppen en dat deden we dan ook! Ik ging overigens voor het eerst van m’n leven een Hollister binnen.. En ik moet er nog steeds een beetje van bijkomen. Vooral van de overweldigende geur, haha.

Als avondeten gingen we voor een van m’n favo dingen, namelijk Eazie! Vroeger kwam ik er echt super vaak, inmiddels eigenlijk best weinig. Maar ik blijf het heel lekker vinden!

En toen de winkels eenmaal dicht gingen was het ook voor ons tijd om te gaan. Ik vond het een super gezellige en geslaagde dag, en hopelijk zien jullie dat ook een beetje terug in de foto’s haha. Thanks Sharon en Lotte voor de leuke dag! Ik shopte stiekem een beetje veel dus daar komt nog wel een shoplog van. Ennn vergeet ook zeker niet om Lotte’s verslag te checken!

Verder Bericht

Vorige Bericht

16 Reacties

 1. Priscilla 25 juli 2014

  Haha ik vind vooral de groepsfoto’s erg leuk! 😀

 2. Charile 25 juli 2014

  Super leuk verslag!

 3. femketje 25 juli 2014

  Super leuke foto’s :3

 4. Tineke 25 juli 2014

  Ziet er echt gezellig uit! Ik heb ook zo`n hekel aan het woord plog. Zo`n bloggers i met and liked boekje is echt zo leuk.
  Liefs

 5. Lotte 25 juli 2014

  Yay, leuke foto’s! Jouw foto’s zijn wel weer beduidend mooier dan de mijne, hahaha. Het was super gezellig! <3 En thanks dat je de écht debiele foto's eruit hebt gelaten 😀

 6. Femke 25 juli 2014

  Ah, wat ziet het er gezellig uit! Dat boekje is inderdaad een súperleuk idee. Lief dat je erin mocht schrijven!

 7. Anna 25 juli 2014

  Wat een leuke foto’s en veel gezelligheid! Die frappuchino’s zien er te lekker uit, haha. Utrecht is zo leuk <3

 8. Lotte 25 juli 2014

  Wat leuk om te zien!

 9. Sharon 25 juli 2014

  “en ze hun uiterste best deden” hahaha :’) Het was super awesome <3

 10. Deborah 25 juli 2014

  Wat een leuk artikel! Utrecht is zó geweldig om te winkelen!

 11. Mirjam 25 juli 2014

  Wat een leuke foto’s, ziet er heel gezellig uit!

 12. Kiss & Make-up 25 juli 2014

  Superleuke foto’s, jullie hebben je duidelijk goed geamuseerd 🙂 Ben zelf nog nooit in Utrecht geweest.

 13. Esmay 25 juli 2014

  Superleuk joh! Ik vond het echt vet jammer dat ik er niet bij kon zijn… De volgende meet word gewoon gepland en dan vraag ik lekker vrij!!

 14. Mariëlle 25 juli 2014

  Dat ziet er echt heel gezellig uit! En wat grappig dat boekje, had ik nog nooit van gehoord!

 15. Jana 25 juli 2014

  Ziet er zo gezellig uit en jummie die ijsjes 🙂 x

 16. Bychristiana 26 juli 2014

  Wat een super leuke (en mooie!) foto’s, Ziet eruit alsof jullie het héél gezellig hadden saampjes;-) Haha, er staan daar trouwens bij die pinautomaat van de ABN heel vaak (leuke) muzikale dudes te zingen;-)

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén