Current favorites

Toen ik laatst een nieuwe telefoon kocht, de Samsung S4 mini, moesten daar natuurlijk wel hoesjes voor besteld worden op eBay. Ik heb er een paar, maar dit hoesje vind ik toch wel het leukst! Het is zo’n flip cover die dus over je hele telefoon gaat en ‘m wel wat dikker maakt, maar ik vind het eigenlijk wel fijn werken en m’n telefoon is super goed beschermd nu. En de print en kleuren vind ik tof! Ik kocht ‘m hier, daar kun je hem ook voor andere telefoons vinden.

Een tweede favoriet is eigenlijk wel de nieuwe cd van Ed Sheeran! Ik ben niet echt fan van hem ofzo, maar zijn muziek vind ik wel fijn om te luisteren terwijl ik andere dingen aan het doen ben. Het nieuwe album vind ik trouwens best tof! Mijn favoriete nummer is denk ik Iโ€™m A Mess omdat ik de opbouw erin leuk vind, maar ook One en Shirtsleeves vind ik leuk.


Laatst kocht ik een Chanel nagellakje van de nieuwste collectie en sindsdien heb ik ‘m eigenlijk best veel gedragen! Het kleurtje is lekker fris en leuk voor deze tijd van het jaar, maar ook nog wel redelijk work-proof. I like! En stiekem wil ik nog steeds de lila kleur uit de collectie, haha.

Oh en ik heb weer zoโ€™n nutteloze verslaving erbij hรจ.. Namelijk Hay Day. Een spelletje waar je voor een boerderij moet zorgen en geld verdient met het verkopen van de producten die je er maakt. Natuurlijk moet je steeds wachten tot producten klaar zijn, en steeds meer uitbreidingen kopen om nieuwe producten te kunnen maken. Op wat verkoopstrategie na zal je er denk ik niet zoveel van opsteken haha, maar verslavend is het dus wel!

Natuurlijk hoort m’n nieuwe Jil Sander parfum hier ook bij. Al wissel ik ‘m nu best vaak af met CK One Red. Die geur is eigenlijk best mannelijk en sterk, maar ik vind ‘m wel wat hebben. Net even iets anders dan de zoete en zomerse parfums die ik normaal draag!

  1. Pretty pictures! Ik vind CK One Red ook een lekker parfum, draag ‘m vooral graag als het buiten bloody hot is. En je olifantenhoesje is echt heel leuk!

  2. Haha Hay Day heb ik ook een hele poos gespeeld. Op een gegeven moment was ik er wel klaar meer :’) Ik Sims nu weer op de iPad haha! De nieuwe CD van Ed Sheeran is ook zo leuk <3 En Tutti Frutti vind ik zo'n prachtig kleurtje!

  3. Dat zwart witte hoesje is super mooi! En dat lakje is ook prachtig <3 Haha, ik ben ook verslaafd geweest aan Hayday. Af en toe heb ik wel weer eens zo'n periode..

  4. oh 3/5 zijn ook mijn favorieten! ๐Ÿ˜€ Ik speel sinds een week Hayday en het is zo verslavend! Dat leuke telefoonhoesje heb ik ook al gespot voor mijn toekomstige telefoontje & Ed Sheeran was geweldig op PinkPop en het album staat op de dagelijkse playlist hoor ๐Ÿ˜€

  5. Leuk artikel met mooie foto’s! Ik vind het nieuwe album van Ed Sheeran ook heel leuk terwijl ik niet echt fan van hem ben.
    Groetjes van Eva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *