Barry M – Majesty & Passion Fruit

Barry M heeft best toffe nagellak en hoewel het niet zo heel gemakkelijk te vinden is in Nederland, kom ik het wel af en toe tegen bij River Island. Laatst was ik daar toevallig en spotte ik leuke nagellakjes. En dus verdwenen er twee in m’n winkelmandje!De eerste kleur heet Majesty en ik kon me herinneren dat het een van de favo nagellakjes van Charlotte was. Die wilde ik dan ook wel proberen! Het is zo’n textured lakje die dus mat opdroogt en op een soort zand lijkt. Het is een mix van verschillende formaten gouden glitters wat het een best apart effect geeft. Hij lakt eigenlijk best fijn voor zo’n nagellak en dekt na twee laagjes. Wel vind ik de kleur voor bij mijn huid net iets te licht, of ik moet er gewoon een beetje aan wennen haha.


Super tof vind ik Passion Fruit! Net niet neon en ook eigenlijk net niet rood, maar wel heerlijk opvallend. Dit kleurtje is van de Gelly Hi-shine collectie en dat merk je eigenlijk vooral doordat hij net iets dikker is dan de meeste nagellak, maar ook aan hoe hij eruit ziet als het droog is. En trouwens ook aan dat hij goed dekt! Ik vind het wel fijn lakken en dat hij na 2 laagjes volledig dekkend is, vind ik ook ideaal. Soms zijn dit soort kleurtjes dat namelijk niet. Oh en heb ik al gezegd dat ik ‘m tof vind? 😀

Beide kleurtjes vind ik erg leuk, al zal ik Passion Fruit wat vaker pakken. Ze waren overigens €5 per stuk en volgens mij verschilt het een beetje qua vestiging welke kleuren en soorten je kunt vinden bij River Island. Maar mocht je er eens komen, kijk zeker of ze toevallig deze nagellakjes hebben!

Verder Bericht

Vorige Bericht

19 Reacties

 1. Koalabeautymama 19 juli 2014

  Bij het eerste nagellakje moet ik gelijk denken aan de Kerstdagen of Nieuwjaar. 😀 Heel feestelijk.

 2. Laura 19 juli 2014

  Het tweede lakje vind ik ook net wat mooier. Sowieso zijn felle kleuren in de zomer altijd goed! 😉

 3. Florence 19 juli 2014

  Mooie lakjes 🙂

 4. Sophie 19 juli 2014

  Wauw, ik vind beide kleuren echt práchtig! Vooral Majesty vind ik heel erg bijzonder!

 5. Charile 19 juli 2014

  Prachtige lakjes!

 6. Dionne 19 juli 2014

  Dat eerste lakje is echt heel moo!

 7. Karlien - Polished Cats 19 juli 2014

  Prachtige lakjes!
  Ik vind ze allebei heel mooi

  Liefs
  Karlien

 8. Jaimy en Laura 19 juli 2014

  Prachtige foto’s en mooie lakjes!!

 9. Annelie 19 juli 2014

  Oeh, majesty ziet er pretty uit!

 10. Deborah 19 juli 2014

  Wow, Majesty is prachtig! En wat heb je je nagels mooi gelakt trouwens!

 11. Tineke 19 juli 2014

  Beide zijn echt prachtig, helaas ben ik echt een klungel als het om nagels lakken gaat.
  Liefs

 12. femketje 19 juli 2014

  love die texture lak 😀

 13. Mariëlle 19 juli 2014

  Ze zijn zooo mooi! Ik heb majesty ook, echt geweldig!

 14. Mariska 19 juli 2014

  wat een mooie lakjes zijn dit 🙂

 15. Mirjam 19 juli 2014

  Ooh wat een mooie lakjes! Die gelly lakjes hebben echt een geweldige finish, love it! 🙂

 16. Bychristiana 21 juli 2014

  Passion fruit is inderdaad geweldig, hij zit er inderdaad een beetje tussenin qua kleur!

 17. NailTalk 22 juli 2014

  Die tweede heb ik ook! Beide erg mooi, mooie swatches ook!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén