Barry M – Majesty & Passion Fruit

Barry M heeft best toffe nagellak en hoewel het niet zo heel gemakkelijk te vinden is in Nederland, kom ik het wel af en toe tegen bij River Island. Laatst was ik daar toevallig en spotte ik leuke nagellakjes. En dus verdwenen er twee in m’n winkelmandje!De eerste kleur heet Majesty en ik kon me herinneren dat het een van de favo nagellakjes van Charlotte was. Die wilde ik dan ook wel proberen! Het is zo’n textured lakje die dus mat opdroogt en op een soort zand lijkt. Het is een mix van verschillende formaten gouden glitters wat het een best apart effect geeft. Hij lakt eigenlijk best fijn voor zo’n nagellak en dekt na twee laagjes. Wel vind ik de kleur voor bij mijn huid net iets te licht, of ik moet er gewoon een beetje aan wennen haha.


Super tof vind ik Passion Fruit! Net niet neon en ook eigenlijk net niet rood, maar wel heerlijk opvallend. Dit kleurtje is van de Gelly Hi-shine collectie en dat merk je eigenlijk vooral doordat hij net iets dikker is dan de meeste nagellak, maar ook aan hoe hij eruit ziet als het droog is. En trouwens ook aan dat hij goed dekt! Ik vind het wel fijn lakken en dat hij na 2 laagjes volledig dekkend is, vind ik ook ideaal. Soms zijn dit soort kleurtjes dat namelijk niet. Oh en heb ik al gezegd dat ik ‘m tof vind? 😀

Beide kleurtjes vind ik erg leuk, al zal ik Passion Fruit wat vaker pakken. Ze waren overigens €5 per stuk en volgens mij verschilt het een beetje qua vestiging welke kleuren en soorten je kunt vinden bij River Island. Maar mocht je er eens komen, kijk zeker of ze toevallig deze nagellakjes hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *