A visit to Antwerp, again!

Afgelopen maandag reisde ik samen met m’n broer en m’n nieuwe camera af naar Antwerpen. Deze keer dus niet om hard te shoppen maar juist om foto’s te maken! De grote winkelstraten hebben we dus ook zoveel mogelijk vermeden (nog erger: ik heb niet eens wat gekocht!) en hoewel we allebei niet echt de weg kennen in Antwerpen, kwamen we eigenlijk op best leuke plekken. En het was super lekker weer, wat voor een instant vakantiegevoel zorgde haha. Benieuwd naar de foto’s? Kijk vooral verder!


Sorry voor de foto overload, haha. Er zijn er trouwens nog wel meer – alle foto’s kun je hier bekijken. Dat het lekker weer was hielp natuurlijk wel bij de foto’s, maar ik moet zeggen dat ik sowieso wel tevreden ben met de resultaten! Ik gebruikte m’n nieuwe Canon 70D met de standaardlens (18-55mm) en af en toe de 40mm lens van m’n broer. Dat beviel eigenlijk wel prima! En de nieuwe camera ook, want het touchscreen werkt makkelijk als je snel wat instellingen wilt veranderen en hij ligt toch net wat lekkerder in de hand dan m’n oude camera. Een geslaagde test dus! Wat vind jij van de foto’s? En ben jij al eens in Antwerpen geweest?

Verder Bericht

Vorige Bericht

16 Reacties

 1. Lotte 17 juli 2014

  Die foto van het jongetje en de oma die naar de punker kijken zou echt zo als advertentie gebruikt kunnen worden, haha. Goed vastgelegd! En wauw, Antwerpen is echt mooi. En ik spot een hottie op je zwart/witte foto!

  • Linda 17 juli 2014

   Daar moest ik ook aan denken haha. Erg mooie foto’s!

  • Soesja 17 juli 2014

   LOTTE! Je neemt me de woorden uit de mond, haha. Dit waren precies mijn reacties, lekker ding op de zwart/witte foto en de foto met het jongetje en de punker vind ik ook echt fantastisch. Hele mooie foto’s, Marjolein!

 2. Anna 17 juli 2014

  Wat een mooie foto’s! Ik ben vorige week ook in Antwerpen geweest, maar dat was omdat ik moest overstappen. Ben dus alleen op het station geweest maar die is alleen al prachtig!

 3. Dhini 17 juli 2014

  woow…prachtig!
  Ik wil ook weer naar Antwerpen

 4. NailTalk 17 juli 2014

  Prachtige stad, prachtige foto’s! 🙂

 5. Jana 17 juli 2014

  Wow wat een mooie foto’s 😀 x

 6. Manon 17 juli 2014

  Wat een prachtige foto’s !

 7. Dionne 17 juli 2014

  Antwerpen is echt een heerlijke stad!

 8. Amber 17 juli 2014

  Haha wat een leuke foto’s! Ik woon niet ver van Antwerpen, het is echt een hele mooie stad. Ik was er maandag ook een hele dag! X

 9. Amber 17 juli 2014

  Haha wat een leuke foto’s! Ik woon niet ver van Antwerpen, het is echt een hele mooie stad. Ik was er maandag ook een hele dag! X

 10. Charile 17 juli 2014

  Mooie foto’s!

 11. Bychristiana 17 juli 2014

  Ah echt genieten dit soort foto’s, prachtig! Ik ben ook dol op Antwerpen, wij gaan binnenkort ook weer;-)

 12. Pauline 17 juli 2014

  Hele mooie foto’s zeg! Ik moet denk ik ook maar eens gaan investeren in een goede lens

 13. Sophie 18 juli 2014

  Prachtige foto’s! De kleuren en contrasten vind ik erg mooi en die foto in het zwart wit vind ik ook heel tof!

 14. Bouchra 18 juli 2014

  Antwerpen is zo’n leuke stad! Prachtige foto’s!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén