A visit to Antwerp, again!

Afgelopen maandag reisde ik samen met m’n broer en m’n nieuwe camera af naar Antwerpen. Deze keer dus niet om hard te shoppen maar juist om foto’s te maken! De grote winkelstraten hebben we dus ook zoveel mogelijk vermeden (nog erger: ik heb niet eens wat gekocht!) en hoewel we allebei niet echt de weg kennen in Antwerpen, kwamen we eigenlijk op best leuke plekken. En het was super lekker weer, wat voor een instant vakantiegevoel zorgde haha. Benieuwd naar de foto’s? Kijk vooral verder!


Sorry voor de foto overload, haha. Er zijn er trouwens nog wel meer – alle foto’s kun je hier bekijken. Dat het lekker weer was hielp natuurlijk wel bij de foto’s, maar ik moet zeggen dat ik sowieso wel tevreden ben met de resultaten! Ik gebruikte m’n nieuwe Canon 70D met de standaardlens (18-55mm) en af en toe de 40mm lens van m’n broer. Dat beviel eigenlijk wel prima! En de nieuwe camera ook, want het touchscreen werkt makkelijk als je snel wat instellingen wilt veranderen en hij ligt toch net wat lekkerder in de hand dan m’n oude camera. Een geslaagde test dus! Wat vind jij van de foto’s? En ben jij al eens in Antwerpen geweest?

  1. Die foto van het jongetje en de oma die naar de punker kijken zou echt zo als advertentie gebruikt kunnen worden, haha. Goed vastgelegd! En wauw, Antwerpen is echt mooi. En ik spot een hottie op je zwart/witte foto!

    1. LOTTE! Je neemt me de woorden uit de mond, haha. Dit waren precies mijn reacties, lekker ding op de zwart/witte foto en de foto met het jongetje en de punker vind ik ook echt fantastisch. Hele mooie foto’s, Marjolein!

  2. Wat een mooie foto’s! Ik ben vorige week ook in Antwerpen geweest, maar dat was omdat ik moest overstappen. Ben dus alleen op het station geweest maar die is alleen al prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *