W7 In The Buff palette

Een beetje late to the party, maar ik heb ook eindelijk het W7 In The Buff palette! Het Naked 2 palette van Urban Decay wil ik al tijden, alleen houdt de prijs me een beetje tegen. Toen ik hoorde dat dit palette van W7 een prima dupe ervoor is wilde ik ‘m zeker proberen. Hem vinden bleek echter iets lastiger dan gedacht, aangezien hij tijdens m’n bezoek aan Amsterdam uitverkocht was en hij hier in de buurt niet te koop was. Maar ik heb ‘m eindelijk!


En mooi, dat is hij zeker. Het palette zit in een blik en bevat 12 naturelle kleuren, met daarbij een kwastje die ik er gelijk uitgegooid heb. Sommige tinten zijn vrij warm, anderen juist weer wat koeler. De meeste kleuren zijn shimmery maar er zitten ook wat matte kleuren bij.


Onder de indruk was ik van de swatches! De shimmery kleuren zijn sowieso goed gepigmenteerd en ook de matte tinten doen het nog best prima. Zelf vind ik het wel fijn dat veel van de kleuren aan de koele kant zijn, dat staat bij mijn ogen en oogleden wat mooier. En dat er een matte en shimmery lichte tint in zit vind ik ook top, want dat gebruik ik altijd bij een look!

Ik maakte nog een ooglook ermee (eigenlijk 5 looks), maar die doet het palette geen eer aan. Blijkbaar verlies je ooglook skills nogal snel, haha. Wel merkte ik dat je best snel fall-out krijgt bij de shimmery kleuren, maar dat ze verder wel erg mooi zijn op het ooglid. En dat je met het palette zowel een hele nude als een vrij smoky look kunt maken! Ik raad je trouwens aan om deze review even te checken voor een mooie look ermee.

Ik denk dat de hype rondom dit palette zeker terecht is. Hoewel de kwaliteit niet te vergelijken is met een Urban Decay palette is het voor de prijs echt een goede en mooie optie! Ik heb wat vergelijkingsblogposts gezien en het is geen exacte dupe voor het Naked 2 palette, maar hij komt zeker aardig in de buurt. Je kunt ‘m als het goed is bij verschillende DA’s en op=op winkels vinden voor €6,95. Ik kocht ‘m zelf via de ShopInBox bij Alice & Jo, waar hij €7,95 kost.

Verder Bericht

Vorige Bericht

19 Reacties

 1. Laura 15 juni 2014

  Fijne review! Ik had dit palet in Amsterdam in de DA zien liggen, maar niet meegenomen. Ik twijfel steeds en denk dat ik hem niet heel vaak ga gebruiken..

 2. Sophie 15 juni 2014

  Nog steeds niet meegenomen, haha! Ik vind het een leuk palette maar ik heb al een dupe liggen en die is ook niet zo shimmery, maar veel fallout 🙁

 3. Denise 15 juni 2014

  Inderdaad een prachtig palette met super mooie kleuren! <3

 4. Kimberly 15 juni 2014

  Blijft een prachtig palette! Ik heb hem van Fresh Mint Cosmetics en las dat er ook een nieuwe kleur uitkomt van dit palette! <3

 5. Elsbet | La Vie Pure 15 juni 2014

  Ik heb hier al zo veel goeds over gehoord!

 6. Sofie 15 juni 2014

  Wat een fijn palette! Zeker een musthave!

 7. Dionne 15 juni 2014

  Ik heb hem ook, hij is erg mooi!

 8. Jaimy en Laura 15 juni 2014

  Het is een prachtig palette, ik gebruik em heel vaak!

 9. Lotte 15 juni 2014

  De swatches zien er mooi uit, maar aangezien ik Naked 2 heb, ga ik deze niet kopen.

 10. Angelique 15 juni 2014

  ben het volledig met je eens, prachtig palette, qua kwaliteit niet ala ubran decay maar wel gewoon goed genoeg voor wat hij is.

 11. femketje 15 juni 2014

  hij is zo nice 😀

 12. Karlien - Polished Cats 15 juni 2014

  ziet er echt een mooi palette uit!
  Mooie kleuren en pigmenten

  Liefs,
  Karlien

 13. Anna 15 juni 2014

  Wauw, die swatches zijn super mooi! Lijkt me echt een heel fijn palette 🙂

 14. Kelly 15 juni 2014

  De swatches vind ik prachtig, maar op je ogen vind ik hem wat tegenvallen. Jammer!

 15. Jamie 15 juni 2014

  Wooow die is cool!!!

 16. Evelien 15 juni 2014

  Staat nog op m’n wishlist! Hij ziet er tof uit, mooie kleuren heeft ‘ie.

 17. Miranda 15 juni 2014

  Nog steeds kan ik hem nergens vinden. Ik ben al bij verschillende op=op winkels geweest, meeh. En eerlijk gezegd wil ik hem nog (liever) niet online komen. Ik wil hem eerst in het echt zien 🙂

 18. Anne Solveig 19 juni 2014

  Wat maak je toch prachtige foto’s!

 19. Suzanne 21 juni 2014

  Ik was hebberig en heb hem ook, maar ik doe er eigenlijk niets mee..

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén