W7 In The Buff palette

Een beetje late to the party, maar ik heb ook eindelijk het W7 In The Buff palette! Het Naked 2 palette van Urban Decay wil ik al tijden, alleen houdt de prijs me een beetje tegen. Toen ik hoorde dat dit palette van W7 een prima dupe ervoor is wilde ik ‘m zeker proberen. Hem vinden bleek echter iets lastiger dan gedacht, aangezien hij tijdens m’n bezoek aan Amsterdam uitverkocht was en hij hier in de buurt niet te koop was. Maar ik heb ‘m eindelijk!


En mooi, dat is hij zeker. Het palette zit in een blik en bevat 12 naturelle kleuren, met daarbij een kwastje die ik er gelijk uitgegooid heb. Sommige tinten zijn vrij warm, anderen juist weer wat koeler. De meeste kleuren zijn shimmery maar er zitten ook wat matte kleuren bij.


Onder de indruk was ik van de swatches! De shimmery kleuren zijn sowieso goed gepigmenteerd en ook de matte tinten doen het nog best prima. Zelf vind ik het wel fijn dat veel van de kleuren aan de koele kant zijn, dat staat bij mijn ogen en oogleden wat mooier. En dat er een matte en shimmery lichte tint in zit vind ik ook top, want dat gebruik ik altijd bij een look!

Ik maakte nog een ooglook ermee (eigenlijk 5 looks), maar die doet het palette geen eer aan. Blijkbaar verlies je ooglook skills nogal snel, haha. Wel merkte ik dat je best snel fall-out krijgt bij de shimmery kleuren, maar dat ze verder wel erg mooi zijn op het ooglid. En dat je met het palette zowel een hele nude als een vrij smoky look kunt maken! Ik raad je trouwens aan om deze review even te checken voor een mooie look ermee.

Ik denk dat de hype rondom dit palette zeker terecht is. Hoewel de kwaliteit niet te vergelijken is met een Urban Decay palette is het voor de prijs echt een goede en mooie optie! Ik heb wat vergelijkingsblogposts gezien en het is geen exacte dupe voor het Naked 2 palette, maar hij komt zeker aardig in de buurt. Je kunt ‘m als het goed is bij verschillende DA’s en op=op winkels vinden voor ā‚¬6,95. Ik kocht ‘m zelf via de ShopInBox bij Alice & Jo, waar hij ā‚¬7,95 kost.

  1. Fijne review! Ik had dit palet in Amsterdam in de DA zien liggen, maar niet meegenomen. Ik twijfel steeds en denk dat ik hem niet heel vaak ga gebruiken..

  2. Nog steeds niet meegenomen, haha! Ik vind het een leuk palette maar ik heb al een dupe liggen en die is ook niet zo shimmery, maar veel fallout šŸ™

  3. Blijft een prachtig palette! Ik heb hem van Fresh Mint Cosmetics en las dat er ook een nieuwe kleur uitkomt van dit palette! <3

  4. Nog steeds kan ik hem nergens vinden. Ik ben al bij verschillende op=op winkels geweest, meeh. En eerlijk gezegd wil ik hem nog (liever) niet online komen. Ik wil hem eerst in het echt zien šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *