Summer nail polish picks

Zomer betekent niet alleen lekker veel ijsjes eten en (hopelijk) van het lekkere weer genieten. Zomer geeft je ook een perfect excuus om vrolijke kleurtjes op je nagels te dragen! Ik ben wel fan van zowel neon als pastel, al staan niet alle kleurtjes even goed bij mijn huid. Maar onderstaande tinten zijn zeker favoriet!

Sugar Plum van Ciaté is een super lief lilakleurtje. Misschien meer geschikt voor de lente dan de zomer, maar lila vind ik eigenlijk altijd wel leuk! En deze van Ciaté dekt ook gewoon goed na twee laagjes waardoor ik ‘m toch wat eerder pak dan andere lilatinten.

China Glaze bracht vorig jaar zomer een collectie vol neonkleurtjes en Too Yacht To Handle vind ik eigenlijk nog steeds wel leuk! Hij is behoorlijk fel maar tegelijkertijd toch een beetje pastel-achtig. Van deze collectie is Neon & On & On overigens ook een aanrader!

Tart Deco van Essie is voor het WK natuurlijk een ideale kleur, maar ook zonder speciale Oranje-festiviteiten kan deze peachy kleur prima. Vorig jaar heb ik ‘m al veel gedragen en ook nu pak ik ‘m regelmatig!

En de laatste kleur is Fuchsia van Orly. Neon roze en daarmee op zich niet uniek aangezien ik daar ook wel meer versies van heb, maar deze dekt goed en blijft goed zitten. En hoewel hij neon is kan hij nog prima bij mijn lichte huid!

Welke kleurtjes draag jij op het moment graag op je nagels?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *