Nicole by OPI @ Big Bazar!

Big Bazar wordt steeds meer the place to be voor toffe merken, vooral als het om nagellak gaat! Zo verkopen ze sinds kort Nicole by OPI, een merk wat je weleens bij Douglas kon krijgen maar eigenlijk vrij zeldzaam in Nederland is. Bij Big Bazar trof ik echter twee bakken vol aan en ik besloot drie kleurtjes mee te nemen om uit te proberen.


Er waren best veel kleurtjes met toffe shimmer erin en eigenlijk hebben de drie kleuren die ik mee nam dat ook! Bij de close-up foto van de flesjes zie je van links naar rechts de kleuren I’m A Pool For Love, Smile For The Glam-Era en Kendall On The Katwalk. De flesjes hebben trouwens best een aparte vorm wat stash-technisch eigenlijk niet zo handig is haha.


I’m A Pool For You is een donkere kleur met duochrome glitters erin. Op je nagels zijn ze vooral blauw en paars, in het flesje zie je ook een beetje goud. Best een cool effect en door de donkere basis is het een kleur die ik best snel zal pakken. Hij dekt na twee laagjes eigenlijk al goed en de kwastjes van de lakken vind ik ook best fijn, redelijk breed en recht afgesneden. Werkt prima!


Smile For The Glam-Era is een bruin/paarsig kleurtje met gouden en bronzen glittertjes erin. Wederom best bijzonder om te zien! Ook deze dekt goed na 2 laagjes. In het flesje doet hij me best denken aan een soort sterrenstelsel, op je nagels iets minder. Maar ook dit kleurtje ga ik denk ik wel vaker pakken. Sterker nog, hij zit al een paar dagen op mijn nagels!


Kendall On The Katwalk is wel even iets heel anders dan de kleurtjes hierboven haha, maar ik vind hem super tof. Een blauwe basis met daarin groene, blauwe en paarse glitters. Na twee laagjes had ik nog wel wat kale plekjes, dus een derde laagje kan geen kwaad (of breng ‘m aan over een donkere basis!). Maar tof is hij zeker weten.

Ik weet niet voor hoe lang de Nicole by OPI nagellak nog bij Big Bazar te vinden is, maar als je er toevallig komt is het zeker het bekijken waard! Ik vind de kleuren die ik gekocht heb heel tof en ze lakken bovendien ook heel fijn. Met een prijs van €3,99 per stuk zijn ze niet super goedkoop, maar normaal ligt de prijs in de Nederlandse winkels wel aardig wat hoger. Heb jij al wat van dit merk gescoord?

  1. Gave lakjes! Ik stond gister nog in de bakken te graaien 😉 Alleen ben ik niet zo in de stemming voor donkere lakken. Heb een knalgeel lakje meegenomen met rode shimmers. Vandaag lakken!

  2. Ik wist gewoon dat ik deze lakjes op jouw blog zou zien hahaha. Ik heb vorige week Smile for the glam-era en I’m a pool for you gekocht. Ik heb I’m a pool for you ook al op gehad en ben er alleen niet zo tevreden over. Hij lakt op een of andere manier heel vreemd. En chipt ook snel, terwijl ik daar normaal nooit last van heb bij nagellak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *