Nicole by OPI @ Big Bazar!

Big Bazar wordt steeds meer the place to be voor toffe merken, vooral als het om nagellak gaat! Zo verkopen ze sinds kort Nicole by OPI, een merk wat je weleens bij Douglas kon krijgen maar eigenlijk vrij zeldzaam in Nederland is. Bij Big Bazar trof ik echter twee bakken vol aan en ik besloot drie kleurtjes mee te nemen om uit te proberen.


Er waren best veel kleurtjes met toffe shimmer erin en eigenlijk hebben de drie kleuren die ik mee nam dat ook! Bij de close-up foto van de flesjes zie je van links naar rechts de kleuren I’m A Pool For Love, Smile For The Glam-Era en Kendall On The Katwalk. De flesjes hebben trouwens best een aparte vorm wat stash-technisch eigenlijk niet zo handig is haha.


I’m A Pool For You is een donkere kleur met duochrome glitters erin. Op je nagels zijn ze vooral blauw en paars, in het flesje zie je ook een beetje goud. Best een cool effect en door de donkere basis is het een kleur die ik best snel zal pakken. Hij dekt na twee laagjes eigenlijk al goed en de kwastjes van de lakken vind ik ook best fijn, redelijk breed en recht afgesneden. Werkt prima!


Smile For The Glam-Era is een bruin/paarsig kleurtje met gouden en bronzen glittertjes erin. Wederom best bijzonder om te zien! Ook deze dekt goed na 2 laagjes. In het flesje doet hij me best denken aan een soort sterrenstelsel, op je nagels iets minder. Maar ook dit kleurtje ga ik denk ik wel vaker pakken. Sterker nog, hij zit al een paar dagen op mijn nagels!


Kendall On The Katwalk is wel even iets heel anders dan de kleurtjes hierboven haha, maar ik vind hem super tof. Een blauwe basis met daarin groene, blauwe en paarse glitters. Na twee laagjes had ik nog wel wat kale plekjes, dus een derde laagje kan geen kwaad (of breng ‘m aan over een donkere basis!). Maar tof is hij zeker weten.

Ik weet niet voor hoe lang de Nicole by OPI nagellak nog bij Big Bazar te vinden is, maar als je er toevallig komt is het zeker het bekijken waard! Ik vind de kleuren die ik gekocht heb heel tof en ze lakken bovendien ook heel fijn. Met een prijs van €3,99 per stuk zijn ze niet super goedkoop, maar normaal ligt de prijs in de Nederlandse winkels wel aardig wat hoger. Heb jij al wat van dit merk gescoord?

Verder Bericht

Vorige Bericht

25 Reacties

 1. Lotte 2 juni 2014

  Aaah, ik vind ze alle drie mooi! Oneerlijk dat er hier geen Big Bazar in de buurt zit.

 2. Mariska 2 juni 2014

  Vooral de laatste vind ik erg mooi!

 3. Saffira 2 juni 2014

  Leuk dat de Big Bazar OPI verkoopt! Vind deze kleurtjes niet zo heel bijzonder, maar ben wel benieuwd naar welke kleuren ze nog meer hebben.
  x Saffira

 4. Denise 2 juni 2014

  Super leuke kleurtjes zeg! Ik ga snel een kijkje nemen <3

 5. Sofie 2 juni 2014

  Wat een pretty lakken! Vooral Kendall On The Katwalk vind ik heel mooi.

 6. Mandy 2 juni 2014

  De laatste is super mooi!

 7. Marieke 2 juni 2014

  Gave lakjes! Ik stond gister nog in de bakken te graaien 😉 Alleen ben ik niet zo in de stemming voor donkere lakken. Heb een knalgeel lakje meegenomen met rode shimmers. Vandaag lakken!

 8. Sophie 2 juni 2014

  Awesome! Ik had Call me Glitter geloof ik ooit eens daarvan, helaas is ‘ie op. Ik hoop dat ze ‘m bij ons hebben, want deze lakjes zijn zo mooi!

 9. Sharon 2 juni 2014

  Wow, vooral die laatste is heel bijzonder! Mooi kleurtje 🙂

 10. Manon 2 juni 2014

  Kendall on the Katwalk vind ik echt super!

 11. Tedje 2 juni 2014

  Wauw, wat een prachtige lakjes!

 12. Jessica 2 juni 2014

  Wauw mooie kleuren!

 13. Suzanne 2 juni 2014

  Die eerste twee kleurtjes zijn heel erg mooi!

 14. femketje 2 juni 2014

  oeh ze zijn pretty 😀

 15. Karlien - Polished Cats 2 juni 2014

  mooie lakjes! Ze zien er heel mooi uit op de nagels
  die laatste vind ik t leukst

  LIefs,
  Karlien

 16. Wendy (MissPinkyNails) 2 juni 2014

  Ik heb de laatste ook meegenomen samen met nog 3 anderen. Ze hadden echt veel verschillende kleuren!

 17. Elise 2 juni 2014

  Prachtige lakjes, toch eens kijken bij de big bazar

 18. Mariëlle 2 juni 2014

  Leuke lakjes, vooral die blauwe!

 19. Miranda 2 juni 2014

  Wat een mooie kleuren. Jammer dat ze hier geen big bazaar hebben.

 20. Julie 2 juni 2014

  Wauw, ik vind ze alle drie prachtig! Ik kan echt geen favoriet kiezen! 🙂

 21. Jana 2 juni 2014

  De eerste twee vind ik echt heel leuk!

 22. Bianca 3 juni 2014

  Wauw mooie lakjes! Ik heb enkel een gele lak uit deze lijn, ooit eens gewonnen 🙂

 23. Schawa 4 juni 2014

  Ik wist gewoon dat ik deze lakjes op jouw blog zou zien hahaha. Ik heb vorige week Smile for the glam-era en I’m a pool for you gekocht. Ik heb I’m a pool for you ook al op gehad en ben er alleen niet zo tevreden over. Hij lakt op een of andere manier heel vreemd. En chipt ook snel, terwijl ik daar normaal nooit last van heb bij nagellak.

 24. Evelien 15 juni 2014

  Die eerste is zó mooi! De tweede ook trouwens, zeker voor Kerst is die perfect.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén