New in – summer jacket!

Al een tijdje was ik op zoek naar een jasje voor de zomer. Eentje die niet te lang en te warm was, maar ook weer niet zo kort dat het totaal niet bij mijn lichaam past. Dat viel echter niet mee, want er zijn aardig wat jasjes besteld en weer terug gestuurd! Maar toen Miss Etam vroeg of ik nog eens iets uit de webshop wilde proberen leek me dat een prima kans om toch nog een laatste poging te wagen. En ik vond gelukkig eindelijk een jasje dat aan mijn eisen voldoet!

Ik vond namelijk dit blauwe model van imitatieleer. Niet te kort maar ook niet te lang, gevoerd met een glanzende stof en hoewel het model zelf vrij basic is geven de stiknaden het toch een beetje meer vorm. Ik moest trouwens wel wennen aan de stroefheid van het materiaal haha, maar gelukkig went dat wel snel. De jas is trouwens van de Plus collectie maar zit ook in de reguliere collectie. Ik pas meestal wel prima in de gewone lijn maar vaak zijn bij jasjes de mouwen te strak (en de rest juist te los). Bij de Plus collectie houden ze daar gelukkig wat meer rekening mee!

En tsja, daar hoort ook een aan-foto bij. Die ik met veel pijn en moeite heb gemaakt want wauw, dat valt niet mee haha. En zo charmant zijn ze dus ook niet, waarvoor mijn excuses ;). Ik vind het model in ieder geval wel best goed passen bij mij en ook de kleur vind ik mooi! Hij is overigens wel best warm door het materiaal en de voering, dus eigenlijk nog wel meer geschikt voor de frissere dagen.

Dit specifieke jasje is helaas al uitverkocht in de webshop, al vond ik hem nog wel in de gewone collectie (met korting, whoop!). Maar ik raad je zeker aan om eens in de webshop te kijken! Niet alleen voor mooie jasjes overigens, ik ben ook altijd wel fan van de jurkjes van Miss Etam! Wat vind jij van mijn nieuwe jasje?

Verder Bericht

Vorige Bericht

13 Reacties

 1. Laura 25 juni 2014

  Erg mooi jasje, zoiets moet ik eigenlijk ook nog hebben! Ik ga af en toe wel eens langs Miss Etam, want ze hebben er zeker leuke dingen hangen! 🙂

 2. Sophie 25 juni 2014

  Hij is erg leuk! Sluit mooi aan en de kleur vind ik te gek bij jou (en je haarkleur, wauw!) staan!

 3. Jeanine 25 juni 2014

  Mooi jasje! Vind de kleur heel gaaf en hij staat erg goed! 🙂
  De aan foto’s zijn wat onwennig maar je staat er leuk op!

 4. Esmay 25 juni 2014

  I like! 😀 En die aanfoto’s zijn leuk hoor, mayo. Ben trots op je!

 5. beautyforgirls 25 juni 2014

  Leuk jasje.
  Liefs, xxx

 6. Teddy 25 juni 2014

  Wat een leuk jasje. Staat je goed!

 7. Elsbet | La Vie Pure 25 juni 2014

  Het staat je echt superleuk!

 8. Anna 25 juni 2014

  Wat een leuk jasje, die kleur staat je erg mooi! X

 9. Karlien - Polished Cats 25 juni 2014

  Een heel mooi jasje!
  Staat je leuk

  Liefs
  Karlien

 10. Mieke 25 juni 2014

  Super leuk jasje! Staat je goed!

 11. Bianca 26 juni 2014

  Leuk jasje, mooie kleur ook 🙂

 12. Jessica 26 juni 2014

  Leuk jasje! Staat je goed! Miss Etam weet mij iedere keer weer te verrassen met hun collecties!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén