New in – summer jacket!

Al een tijdje was ik op zoek naar een jasje voor de zomer. Eentje die niet te lang en te warm was, maar ook weer niet zo kort dat het totaal niet bij mijn lichaam past. Dat viel echter niet mee, want er zijn aardig wat jasjes besteld en weer terug gestuurd! Maar toen Miss Etam vroeg of ik nog eens iets uit de webshop wilde proberen leek me dat een prima kans om toch nog een laatste poging te wagen. En ik vond gelukkig eindelijk een jasje dat aan mijn eisen voldoet!

Ik vond namelijk dit blauwe model van imitatieleer. Niet te kort maar ook niet te lang, gevoerd met een glanzende stof en hoewel het model zelf vrij basic is geven de stiknaden het toch een beetje meer vorm. Ik moest trouwens wel wennen aan de stroefheid van het materiaal haha, maar gelukkig went dat wel snel. De jas is trouwens van de Plus collectie maar zit ook in de reguliere collectie. Ik pas meestal wel prima in de gewone lijn maar vaak zijn bij jasjes de mouwen te strak (en de rest juist te los). Bij de Plus collectie houden ze daar gelukkig wat meer rekening mee!

En tsja, daar hoort ook een aan-foto bij. Die ik met veel pijn en moeite heb gemaakt want wauw, dat valt niet mee haha. En zo charmant zijn ze dus ook niet, waarvoor mijn excuses ;). Ik vind het model in ieder geval wel best goed passen bij mij en ook de kleur vind ik mooi! Hij is overigens wel best warm door het materiaal en de voering, dus eigenlijk nog wel meer geschikt voor de frissere dagen.

Dit specifieke jasje is helaas al uitverkocht in de webshop, al vond ik hem nog wel in de gewone collectie (met korting, whoop!). Maar ik raad je zeker aan om eens in de webshop te kijken! Niet alleen voor mooie jasjes overigens, ik ben ook altijd wel fan van de jurkjes van Miss Etam! Wat vind jij van mijn nieuwe jasje?

  1. Erg mooi jasje, zoiets moet ik eigenlijk ook nog hebben! Ik ga af en toe wel eens langs Miss Etam, want ze hebben er zeker leuke dingen hangen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *