Fotografie – in a field of flowers

Afgelopen zondag was ik eigenlijk van plan om helemaal niets te doen, maar m’n vader zag allerlei foto’s van klaprozen op Facebook verschijnen en het bleek dat in de buurt een veld vol bloemetjes te vinden was. En dus besloten we maar even een kijkje te nemen, uiteraard gewapend met camera’s! Klaprozen fotograferen viel uiteindelijk vooral door de rode kleur niet echt mee haha, maar gelukkig waren er ook nog genoeg andere mooie en schattige bloemetjes te vinden. En het resultaat zie je hieronder!

De meeste foto’s heb ik met m’n 50mm F1.8 lens gemaakt, maar ook een paar met een vrij oude zoomlens (28-105mm F3.5-4.5). Daar had ik eigenlijk niet zulke hoge verwachtingen van wat betreft de scherpte en mooie blurry achtergronden, maar het effect was uiteindelijk juist wel mooi! Al merkte ik wel dat al die kleine bloemetjes niet altijd even scherp op de foto komen, haha. Wat vind jij van de foto’s?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *