Chanel Tutti Frutti

Als er iets is waar ik hebberig van kan worden, dan is het wel alles van het merk Chanel. De verpakkingen zijn altijd erg mooi en hebben een hoog verzameluhhh-gehalte, en de collecties zijn wat dat betreft nog erger. Zo heeft het merk nu de Reflets D’Été de Chanel zomercollectie gelanceerd, vol frisse en mooie zomerproducten. Ik werd vooral hebberig van de nagellak en besloot een van de kleuren te kopen, namelijk Tutti Frutti!Tutti Frutti is zo’n kleurtje wat in ieder licht er weer anders uit ziet. Soms wat meer roze, soms wat meer peachy. Fel is hij in ieder geval zeker en daarmee heel leuk voor de zomer! Er zit een gouden shimmer in maar die zie je eigenlijk niet terug op de nagels (en ook niet op de foto’s helaas). Hij lakt prima en eenmaal opgedroogd vind ik de lak best prettig aanvoelen, aanzienlijk gladder dan sommige andere merken. Helaas is de houdbaarheid van Chanel nagellak op mijn nagels niet zo best en daar waar een Essie lakje het soms nog een week redt zonder chips, heb ik dat met deze lak al na 2-3 dagen. Meh!


Toch ben ik zeker niet ontevreden met Tutti Frutti. De kleur vind ik super leuk en hij dekt ook prima na 2 laagjes! Tutti Frutti is overigens niet limited edition, maar is net als de oranje kleur uit de Reflets D’Été de Chanel collectie nog wat langer verkrijgbaar. De andere kleuren zijn echter wel limited edition! De collectie ligt inmiddels al in de winkels en de nagellakjes kosten €23 per stuk.

  1. Waaauw wat een prachtige uitstraling heeft dit lakje en mooie kleur! Balen dat hij wat sneller minder mooi wordt op je nagels, maar wauw wat is dit een beauty!

  2. Wauw wat een prachtig kleurtje! De houdbaarheid van Chanel op mijn nagels is ook echt niet best. Na een paar uurtjes beginnen Chanel lakken al bij mij de chippen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *