A lovely day with lovely bloggers!

Gisteren reisde ik af naar Emilia, maar dat deed ik niet alleen! Emilia en Esmay waren namelijk met het awesome idee gekomen om een BBQ te organiseren met een aantal bloggers. Uiteindelijk kwamen Lotte, Sharon, Lizzy, ik en lekker veel zon op bezoek en was het een super gezellige dag! Ik maakte tussendoor wat foto’s en natuurlijk moesten er groepsfoto’s gemaakt worden. En die foto’s laat ik jullie vandaag zien met een klein verslagje!


Gastvrouw Emilia had lekkere foodies voor ons gehaald en zelf gemaakt, waaronder twee heerlijke salades. Jum!
Maar natuurlijk kwamen we vooral voor de barbecue :D. Esmay ontpopte zich tot heuse BBQ-held en ook Lotte deed een prima geslaagde poging tot het bakken van een worstje (ghehe). Uiteindelijk hadden we veel teveel vlees gekocht haha, maar volgens mij hoort dat er een beetje bij. Het was in ieder geval heel lekker!


Lotte, Esmay en Sharon had ik al weleens eerder gezien maar Lizzy en Emilia nog niet. Gelukkig waren ze in het echt net zo leuk als op hun blogs! En dat Lotte, Esmay, Sharon en ik weer eens samen waren was ook wel erg leuk. Onze vorige meet was namelijk alweer 1,5 jaar geleden en sindsdien hebben we wel een WhatsApp groep waar we super veel met elkaar praten, maar een meet leek er elke keer niet van te komen. Nu gelukkig wel weer eens!
Sharon had haar Polaroid-ish camera meegenomen om daarmee een groepsfoto te maken, maar dat viel nog niet mee haha. Gelukkig heeft een buurman van Emilia ons uiteindelijk gered!

Wat mij betreft was het een super geslaagde dag! Het weer zat mee, het eten was lekker en natuurlijk was het heel gezellig. Thanks girls en in het bijzonder Emilia! En laten we er deze keer niet weer 1,5 jaar over doen om een nieuwe meet te plannen, haha.

  1. Wat leuk dat jullie met zijn alle bij elkaar zijn gekomen! Heel erg getroffen met het weer :). Super leuk dat mensen elkaar leren kennen via het bloggen.

  2. Het ziet er super gezellig uit! Leuk om die foto’s te zien. Ik volg jullie blogs al echt heel erg lang. Samen met Vera waren jullie blogs (op die van Lotte en Emilia na) de eerste blogs die ik ging volgen šŸ™‚

  3. Het was zo gezellig! šŸ˜€ En je foto’s zijn ook echt super geworden, zo mooi! Maar hĆ©, we hadden elkaar toch al eerder ontmoet? Bij een event van Coty, dacht ik, een jaar geleden of zo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *