Primark Angelica nagellak – Ruby Red & Mermaid

Primark is natuurlijk the place to be voor goedkope kleding en accessoires, maar je kunt ook steeds meer beauty spullen in de winkel vinden. En nagellak hadden ze al wel, alleen zag ik tijdens mijn vorige bezoekje pas het schap vol met flesjes! De nagellakjes zagen er best interessant en mooi uit, en dus besloot ik er twee mee te nemen.


Ruby Red is een rode lak met daarin kleine glittertjes in verschillende kleuren. Ik ben nooit zo’n fan van rood maar de glitters zagen er best wel bijzonder uit! En die glitters zie je gelukkig nog wel aardig terug op je nagels, al is de rode basislak bij mij niet helemaal dekkend na twee laagjes. Maar zeker een tof kleurtje en een stuk leuker dan een gewoon rood lakje!


De tweede lak die ik mee nam heet Mermaid en is een doorzichtige basis met daarin drie verschillende soorten glitter. Leuk om te combineren over een ander kleurtje, zoals ik voor de foto’s heb gedaan! Normaal ben ik niet zo’n fan van die “bar” glitters, van die strookjes. Maar bij deze nagellak vind ik het eigenlijk best oké, ik denk vooral omdat er best veel glitter vanaf komt (op de foto is het 1 laagje over de basiskleur) en omdat het een leuke kleurcombinatie is.

Eigenlijk ben ik best blij met de nagellakjes van Primark! De glitters in beide lakken vind ik tof en verder lakken ze prima. En met een prijs van €2,75 per stuk natuurlijk ook prima betaalbaar, al vind ik het voor Primark eigenlijk nog best prijzig haha. Maar ik heb nog wel meer mooie nagellakjes gezien in het Angelica schap, dus de volgende keer gaan er vrees ik nog wel een paar mee!

Verder Bericht

Vorige Bericht

21 Reacties

 1. Lotte 6 mei 2014

  Perfecte swatches as usual. Ruby Red vind ik echt heel mooi, leuk dat Primark van die toffe lakjes verkoopt!

 2. Sofie 6 mei 2014

  Beide lakken zijn tof! Ze vallen me niets tegen.

 3. Laura 6 mei 2014

  Hele leuke lakjes! Vooral de tweede vind ik erg tof! 🙂

 4. femketje 6 mei 2014

  love die rode 😀

 5. Sophie 6 mei 2014

  Leuke lakjes! Ik vind ze beiden echt heel erg leuk, vooral die glitter met een grijze basis er onder 🙂

 6. Mandy 6 mei 2014

  Heel mooi, mermaid heb ik zelf ook

 7. Natascha 6 mei 2014

  Mooie lakjes, en de glitters zijn ook heel duidelijk te zijn op je foto’s. Thnx!

 8. Jaimy en Laura 6 mei 2014

  Ik vind ze allebei best mooi!

 9. Amelie 6 mei 2014

  Dat is weinig geld, inderdaad, al is Essence dus gewoon goedkoper! Maar de glitter is wel heel mooi!

 10. Julie 6 mei 2014

  Wauw, die zien er eigenlijk verrassend mooi uit!
  Vooral die topcoat vind ik echt prachtig! Goed gecombineerd ook met die onderlaag.

 11. Bianca 6 mei 2014

  Leuke lakjes voor zo weinig geld 🙂

 12. Kelly 6 mei 2014

  Wauw, prachtige kleurtjes!

 13. Dianne Overbeeke 6 mei 2014

  Mooie lakjes hoor!!

 14. beautyforgirls 6 mei 2014

  Die eerste is prachtig, heel elegant.
  Liefs, xxx

 15. Manon 6 mei 2014

  Wat een super mooie lakjes!

 16. Bo 6 mei 2014

  Mooie lakjes voor een mooie prijs!

 17. Mariska 6 mei 2014

  De eerste vind ik heel erg leuk, mooie kleur!

 18. Angelique 6 mei 2014

  heb het wel zien staan bij de Primark maar nooit mee genomen, het rode lakje vind ik wel erg tof!

 19. Wendy (MissPinkyNails) 7 mei 2014

  Ik vind de Angelica lakken ook echt super!

 20. Wies 7 mei 2014

  Wauw, jouw nagellak swatches zijn zo prachtig!
  Ik vind vooral de tweede combo het mooiste! x

 21. Ashleey 8 mei 2014

  Die rode is zoooo gaaf!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén