Primark Angelica nagellak – Ruby Red & Mermaid

Primark is natuurlijk the place to be voor goedkope kleding en accessoires, maar je kunt ook steeds meer beauty spullen in de winkel vinden. En nagellak hadden ze al wel, alleen zag ik tijdens mijn vorige bezoekje pas het schap vol met flesjes! De nagellakjes zagen er best interessant en mooi uit, en dus besloot ik er twee mee te nemen.


Ruby Red is een rode lak met daarin kleine glittertjes in verschillende kleuren. Ik ben nooit zo’n fan van rood maar de glitters zagen er best wel bijzonder uit! En die glitters zie je gelukkig nog wel aardig terug op je nagels, al is de rode basislak bij mij niet helemaal dekkend na twee laagjes. Maar zeker een tof kleurtje en een stuk leuker dan een gewoon rood lakje!


De tweede lak die ik mee nam heet Mermaid en is een doorzichtige basis met daarin drie verschillende soorten glitter. Leuk om te combineren over een ander kleurtje, zoals ik voor de foto’s heb gedaan! Normaal ben ik niet zo’n fan van die “bar” glitters, van die strookjes. Maar bij deze nagellak vind ik het eigenlijk best oké, ik denk vooral omdat er best veel glitter vanaf komt (op de foto is het 1 laagje over de basiskleur) en omdat het een leuke kleurcombinatie is.

Eigenlijk ben ik best blij met de nagellakjes van Primark! De glitters in beide lakken vind ik tof en verder lakken ze prima. En met een prijs van €2,75 per stuk natuurlijk ook prima betaalbaar, al vind ik het voor Primark eigenlijk nog best prijzig haha. Maar ik heb nog wel meer mooie nagellakjes gezien in het Angelica schap, dus de volgende keer gaan er vrees ik nog wel een paar mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *