New in – Bose Soundlink mini

Op een gemiddelde dag zit ik denk ik al gauw een paar uur met een koptelefoon op of oordopjes in. Tijdens het reizen, soms op m’n werk, en als ik lekker fanatiek aan het bloggen (of vaker: aan het niksen) ben! Maar vaak zet ik de muziek dan net iets te hard en bovendien is het niet altijd handig als je verder helemaal niets hoort. En dat leken me prima excuses om eens een investering te doen in iets van een docking station of Bluetooth speaker. En het werd dat laatste!


Ik wilde eigenlijk voor een niet al te duur model van Sony gaan, maar eenmaal in de MediaMarkt viel dat nogal tegen. En andere modellen waren of lelijk, of groot, of hadden ook niet echt een geweldige geluidskwaliteit. Tot ik de Bose Soundlink Mini probeerde! Deze klonk aanzienlijk beter, zeker voor het kleine formaat. En hoewel het mij niet zo heel veel uitmaakte of hij portable was of niet is deze dat wel, met een ingebouwde accu die tot 7 uur meegaat. Eigenlijk had ik op een gegeven moment een semi-yolo momentje (haat aan het woord yolo, maar eigenlijk voelde het wel zo haha) en dus besloot ik voor deze Bluetooth speaker te gaan!

Ik denk dat elk Bose product eigenlijk de volgende kenmerken wel heeft: mooi design, vol en warm geluid, en eigenlijk net te duur voor wat het is. De Soundlink Mini geeft wat mij betreft echt een bijzonder goed geluid, zowel in het algemeen als voor het kleine formaat van de speaker. Het geluid is warm en vol, al is het voor sommige mensen wellicht iets te “bassig”. Het design is helemaal mijn smaak maar is ook gewoon handig qua formaat en bediening. Hij is wel vrij zwaar dus meenemen is wat dat betreft misschien niet altijd ideaal. Maar eigenlijk neem ik hem hooguit mee naar een andere kamer!

Dat het een Bluetooth speaker is vind ik wel super handig. Ik kan er makkelijk mijn iPod, telefoon, laptop of tablet aan koppelen! Er kan trouwens ook gewoon een audio kabel in, dus je kunt hem ook gebruiken met apparaten die geen Bluetooth hebben. Of het ’t hele bedrag waard is, vind ik wel nog een punt van twijfel. Ja hij is fijn en mooi en werkt gewoon goed, maar ik legde €200 er voor neer en dat is een hoop geld. Sinds ik ‘m heb gebruik ik hem wel met veel plezier (wellicht tot ongenoegen van mijn ouders, haha) en ik denk dat ik er voorlopig ook nog wel veel plezier van ga hebben! Hoe luister jij het liefst naar je muziek?

Verder Bericht

Vorige Bericht

5 Reacties

 1. Denise 17 mei 2014

  Inderdaad super veel geld, maar wat ik erg belangrijk vind is dat het geluid gewoon mooi klinkt! Anders gebruik je hem waarschijnlijk veel minder en dat zou zonde zijn. Liefs

 2. femketje 17 mei 2014

  handig ding 😀

 3. Manon 17 mei 2014

  Wel veel geld, maar als het geluid super is dan maakt het niet veel uit.

 4. Kelly 17 mei 2014

  Wauw, wat handig!

 5. Fleur 17 mei 2014

  Wat een mooi ding zeg!
  200 euro is inderdaad een aardig prijsje voor een ‘kleine’ speakers.
  Maar het is wel weer een Bose.. En als het dan toch aardig mooi geluid geeft dan heb je er vast alleen maar meer plezier van toch?
  Geniet er van!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén