Loving lately – black nailpolish

Afgelopen week is er iets gebeurd waarvan ik nooit gedacht had dat het zou gebeuren.. Ik heb bijna een hele week lang zwarte nagellak gedragen! Voorheen bleef ik er altijd maar ver vandaan, niet alleen omdat directe associaties met emo’s en gothics (no hard feelings, maar die ene keer dat ik zwarte nagellak droeg op mijn 14e noemde de hele klas me dat) maar ook omdat het nogal hard staat bij mijn lichte huid. Waarom ik het dan toch ineens pakte en eigenlijk ineens verrassend leuk vond.. I don’t know!


Waar het misschien mee te maken heeft is dat ik het Maybelline nagellakje kocht bij Action (super cheap!) met de gedachte dat het donkerblauw was aangezien het die kleur leek te zijn in de winkel. Maar het was wel degelijk zwart, alleen dan misschien net wat warmer qua ondertoon. Voor zover dat kan dan met zwart haha. En het staat eigenlijk wel best chique en tegelijkertijd vampy, zeker bij korte nagels! Ik denk dat ik het toch maar wat vaker moet gaan dragen. Al was het maar op de momenten waarop ik echt niet kan kiezen welke kleur ik nou weer op moet doen, haha! Wat vind jij van zwarte nagellak?

Verder Bericht

Vorige Bericht

14 Reacties

 1. Laura 18 mei 2014

  Ik vind het erg gaaf, gebruik het meestal voor nail-art en vind het zo op de nagels eigenlijk verrassend mooi! 🙂

 2. Sophie 18 mei 2014

  Ik vind dat zwart heel goed kan hoor; het kan echt classy staan!

 3. Sofie 18 mei 2014

  Ik vind zwarte nagellak best wel oké, ik draag het zelf alleen nooit.

 4. Esmay 18 mei 2014

  En toch vind ik zwarte nagellak echt prachtig als je het mooi hebt opgedaan. En bij jou is het dus mooi.

 5. Natascha 18 mei 2014

  Wat staat die zwarte nagellak toch eigenlijk mooi. Om dezelfde reden als jij draag ik nooit zwarte nagellak. Sterker nog; ik heb er niet één. Toch vind ik het wel weer heel erg leuk als ik het zo bij een ander zie.

 6. Dagmar 18 mei 2014

  Wauw mooie review en hij staat ontzettend goed! Heel sjiek, wauw <3

 7. femketje 18 mei 2014

  love zwarte lak, staat bij alles goed!

 8. Amelie 18 mei 2014

  Ik vind het heel mooi en chic staan!

 9. Nicky 19 mei 2014

  Zwart staat echt bij alles! Vind zwarte nagellakken ook heel mooi.

 10. Julie 19 mei 2014

  Prachtige zwarte kleur! Goede dekking ook!

 11. Wendy (MissPinkyNails) 20 mei 2014

  Ik hou echt van zwarte lak. Het staat altijd classy alleen word het idd vaak geassocieerd met de duistere kant van mensen. Ach iedereen heeft toch wel een beetje een dark side 😉

 12. NailTalk 21 mei 2014

  Draag het bijna nooit zonder een nail art oid, maar blijf het mooi vinden!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén