Loving lately – black nailpolish

Afgelopen week is er iets gebeurd waarvan ik nooit gedacht had dat het zou gebeuren.. Ik heb bijna een hele week lang zwarte nagellak gedragen! Voorheen bleef ik er altijd maar ver vandaan, niet alleen omdat directe associaties met emo’s en gothics (no hard feelings, maar die ene keer dat ik zwarte nagellak droeg op mijn 14e noemde de hele klas me dat) maar ook omdat het nogal hard staat bij mijn lichte huid. Waarom ik het dan toch ineens pakte en eigenlijk ineens verrassend leuk vond.. I don’t know!


Waar het misschien mee te maken heeft is dat ik het Maybelline nagellakje kocht bij Action (super cheap!) met de gedachte dat het donkerblauw was aangezien het die kleur leek te zijn in de winkel. Maar het was wel degelijk zwart, alleen dan misschien net wat warmer qua ondertoon. Voor zover dat kan dan met zwart haha. En het staat eigenlijk wel best chique en tegelijkertijd vampy, zeker bij korte nagels! Ik denk dat ik het toch maar wat vaker moet gaan dragen. Al was het maar op de momenten waarop ik echt niet kan kiezen welke kleur ik nou weer op moet doen, haha! Wat vind jij van zwarte nagellak?

  1. Wat staat die zwarte nagellak toch eigenlijk mooi. Om dezelfde reden als jij draag ik nooit zwarte nagellak. Sterker nog; ik heb er niet één. Toch vind ik het wel weer heel erg leuk als ik het zo bij een ander zie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *