Kruidvat Cleansing 2 in 1

Alweer een hele tijd geleden kreeg ik dit product in een goodiebag na het Kruidvat persevent.. En toen verdween hij in een la en had ik er eigenlijk geen moment meer aan gedacht. Maar laatst was de cleanser die ik op dat moment gebruikte op en ik zocht eigenlijk iets wat niet zo heel erg uitdrogend was. Hm, toch maar eens die roze tube uitproberen..


En natuurlijk wil ik hierover schrijven omdat ik de cleanser verrassend fijn vind! Eigenlijk is het een make-up remover en crème in 1 en dat zonder parfum of alcohol. Ik gebruik hem zelf niet als crème maar alleen als cleanser onder de douche. Normaal wordt mijn huid al snel vrij droog en trekkerig van de combinatie cleanser en douche. Maar niet met dit product! Na het reinigen en douchen voelt mijn huid juist lekker zacht aan zonder een raar vettig laagje of iets en ik heb sinds ik ‘m gebruik geen last gehad van puistjes of iets dergelijks. Ja, ik ben eigenlijk wel fan! Zeker voor de prijs, want de tube kost slechts €1,99. Als je nog een fijne cleanser voor de gevoelige en vrij droge huid zoekt.. Probeer deze eens!

  1. Dacht dat het onmogelijk was om iets uit te zoeken wat niet uitdroogt en je het gevoel geeft alsof je een pot vaseline op je gezicht wilt smeren… Maar dit klinkt wel goed! Verrassend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *