Instagrammed favorites

Laatst kocht ik bij Kruidvat weer eens twee Aussie producten en sindsdien ben ik weer verliefd! Het ruikt zo lekker mierzoet haha, maar de Miracle Moist shampoo en 3 Minute Miracle reconstructor werken ook echt fijn voor mijn relatief wilde haar. En ook lekker ruikt het CK One Shock parfum! Die heb ik al wel een tijdje en droeg ik eerst eigenlijk niet zo vaak, maar de laatste tijd pak ik ‘m steeds vaker. Hij is qua geur perfect voor de overgang van lente naar zomer. Behoorlijk zoet wel, maar niet kinderlijk zoet. Love it!

Laatst schreef ik al over mijn nieuwbakken liefde voor zwarte nagellak en hij is er nog steeds. Al draag ik op dit moment heel donkergroen en soms ook diep donkerrood, maar zwart blijft zeker bij korte nagels favoriet. En als het saai wordt dan breng ik gewoon de holo topcoat van Lacquester er over aan, voor instant sparkle!

Afgelopen donderdag zag ik eindelijk vriendinnetje en ex studiegenootje Nikki weer eens, en we besloten te gaan eten bij de Rotterdamse vestiging van Popocatepetl. Een Mexiaans restaurant waarvan ik de naam niet uit kan spreken, maar het was echt super lekker! Als hoofdgerecht nam ik tacos en als toetje de meest geweldige chocoladetaart ever, jum. Zeker een restaurant waar ik nog eens terug wil komen! En laatst kocht ik een nieuwe telefoon, namelijk de Samsung S4 mini. Stukken beter dan de inmiddels super slome HTC die ik had en nu heb ik retesnel 4G internet erbij, waardoor het allemaal nรณg beter werkt. En waar ik nu natuurlijk op wacht zijn al die hoesjes die ik stiekem op eBay besteld heb ;).

Een laatste favoriet blijft toch denk ik het zomerse weer wat we nu steeds meer hebben! Okรฉ ik ben er niet helemaal 100% fan van als ik in een trein zonder airco gepropt sta, maar verder is het best fijn. Op het werk probeer ik in de pauze er in ieder geval van te genieten (en dan is even naar buiten gaan ook een hele fijne opfrisser), en natuurlijk tijdens de weekenden! Welke dingen zijn bij jou op dit moment favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *