Instagram V

Zp, long time no see. Oké het valt nog mee want vorige week was er nog wel een blogpost haha, maar de laatste tijd is het hier behoorlijk stil. Hoe dat komt? Een combinatie van zowel door werk als privé dingen druk en weinig motivatie om te bloggen, eigenlijk. En soms is een semi-break best prima, maar ik wil wel weer wat meer bloggen en er wat actiever mee bezig zijn!

En ik dacht, misschien is het wel aardig om te beginnen met een instagram post. Helaas kwam ik erachter dat het op mijn instagram account ook vrij uitgestorven is haha, en dat het vooral een mix van nagellak en lekker-weer foto’s was! Maar beiden maken mij wel vrolijk, dus dat maakt eigenlijk ook niet uit. Helaas is het nu verre van lekker weer maar niet zo lang geleden was dat het wel! En omdat het lente is waren er natuurlijk ook super schattige eendjes, al lijkt het er inmiddels op dat ze inmiddels niet meer hier in de sloot zitten (en ik vrees ook nergens anders.. boeh!).

Wat betreft nagellak ging ik door het lekkere weer voor vrolijke kleuren, maar inmiddels zijn ze stiekem wel weer ingewisseld voor alles wat donker is haha. Ik bestelde trouwens twee nagellakjes bij Lacquester en op de foto zie je een “bottle shot” van de holografische topcoat, die echt mega super awesome is! Swatches volgen natuurlijk nog wel, maar ik vind hem echt heel tof. Al ben ik ook nog steeds wel blij met mijn O Clock horloge en Davidoff parfum. Vooral die laatste draag ik nu lekker vaak!

Ik ga in ieder geval mijn best doen om weer in een beetje in een fatsoenlijk blogritme te komen. Vroeger heb ik een tijdje 4 dagen per week wat online gehad (op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag) en dat is denk ik wel een ritme wat ik na wil gaan streven. En mochten jullie nog verzoekjes hebben wat betreft blogposts.. Let me know!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *