New in – O Clock horloge

Horloges, het blijft een haat/liefde dingetje. Aan de ene kant vind ik ze vaak wel tof en natuurlijk handig, maar aan de andere kant draag ik eigenlijk bijna geen sieraden omdat ik het maar lastig vind. Maar soms moet je het gewoon weer eens proberen, en als het een heel leuk horloge is gaat dat natuurlijk nog wat makkelijker ;). Van horloge.com kreeg ik de kans om het concept van O Clock te proberen, wat ik heel erg leuk vind!


Bij dit merk kun je namelijk flink customizen – het klokje en het bandje zijn twee losse onderdelen en voor elk heb je de keus uit aardig wat verschillende kleuren en modellen. Best leuk, want zo kan je je eigen mix maken of bijvoorbeeld 2 verschillende bandjes kopen om te kunnen matchen met je kleding! Ik ben nooit zo goed in kiezen maar na lang twijfelen besloot ik voor een wit klokje te gaan met een paars bandje, aangezien ik best vaak bordeaux rode/paarse items draag! Ik ontving mijn pakketje niet alleen super snel, maar het horloge was ook super leuk verpakt in een blikje.


Het horloge zelf vind ik heel leuk! Het design is vrij simpel en door het siliconen bandje is het wat meer sportief. De kleurcombinatie die ik gekozen heb vind ik ook erg leuk, al is dit natuurlijk persoonlijke voorkeur. Het voordeel van het siliconen bandje vind ik dat hij echt heel lekker zit, je merkt eigenlijk niet echt dat je een horloge om hebt. Al komt dat natuurlijk ook doordat hij niet zo heel zwaar is! Veel van de klokjes van dit merk hebben trouwens geen nummers op de wijzerplaat, maar aangezien ik niet zo heel goed ben in gokken hoe laat het is koos ik voor eentje die wel nummers heeft.


Al met al ben ik super blij met dit horloge! Hij zit lekker, ziet er leuk uit en als ik de kleur van het bandje zat ben kan ik ‘m makkelijk wisselen voor een ander. De prijzen vind ik ook prima – de bandjes zijn standaard €10 per stuk en de klokjes variëren van €16 tot €28. Je vindt ze bij horloge.com! Wat vind jij van dit horloge?

  1. Ik heb deze horloges al jaren, ooit tegengekomen in een designerwinkeltje in een klein dorpje in Zweden. Ik draag ze inmiddels niet meer zoveel, maar ik heb er heel veel plezier van gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *