Loving – Davidoff Cool Water Woman

Parfum – ik heb er teveel van en ze gaan ook nog eens niet zo snel op! Maar toch blijf ik meer willen haha, zeker als een geurtje op gaat. Een geur die ik al een tijdje wilde was Cool Water Woman van Davidoff. Lekker fris en zomers en eigenlijk perfect voor de lente! Toen ik zag dat Kruidvat een fijne aanbieding had, moest ik hem dus wel halen.


Deze geur is volgens mij voor heel wat mensen jeugdsentiment, maar ik ken hem eigelijk nog niet eens zo lang. Al kwam hij me wel verdacht bekend voor dus wellicht dat het wel een beetje jeugdsentiment is haha. Door geurnoten zoals citrus, kwee-appel, zwarte bes, ananas, hout en bloemengeuren ruikt hij heerlijk fris en zomers, maar zeker niet kinderachtig. En een beetje beachy, dus hij doet zijn naam zeker eer aan. Ik word er vrolijk van en ga hem zeker weten deze lente en zomer veel dragen!

Ik weet helaas niet of de actie bij Kruidvat nog steeds er is.. Ik betaalde in ieder geval slechts €27 voor 100ml in plaats van de €70 die je er normaal voor neer zou leggen! Kruidvat heeft wel vaker merkparfums voor hele lage prijzen, wat zeker interessant is om in de gaten te houden. En mocht je Davidoff Cool Water nog niet kennen – ruik ‘m zeker eens in de winkel!

Verder Bericht

Vorige Bericht

17 Reacties

 1. Laura 23 april 2014

  Wat een goeie aanbieding! Ik kende hem niet echt, maar wil hem zeker eens in het echt gaan ruiken. 🙂

 2. femketje 23 april 2014

  dit is altijd een lekker geurtje 😀

 3. Linda 23 april 2014

  Ah heerlijk, dit is ook zeker één van mijn favorieten. Ik kocht mijn eerste flacon na een reis in Rome en sindsdien denk ik daar altijd aan terug als ik deze geur ruik. Heb nu nog twee nieuwe flessen staan 😀

 4. Beautydagboek 23 april 2014

  Precies wat je zegt; jeugdsentiment! Hij is heerlijk!

 5. Tea 23 april 2014

  Klinkt als een lekker geurtje! En wat een mooie aanbieding, zo zou ik ook een geurtje wat ik wil onmogelijk kunnen laten liggen haha.

 6. Julie 23 april 2014

  Deze heb ik inderdaad vroeger ook gehad!
  Het is een fris geurtje maar zonder meer vind ik… Het is wel een goeie geur om op een warme zomerdag jezelf op te frissen.
  Persoonlijk vind ik het jammer dat je hem niet lang blijft ruiken. Ik denk niet dat ik deze snel opnieuw zal kopen aangezien ik nu gewoon andere favorieten heb! 🙂

 7. Danielle 23 april 2014

  Mijn moeder had hem altijd. Hele lekkere geur en wat heb je prachtige foto’s gemaakt!

 8. Lotte 23 april 2014

  Mooie foto’s! Ik vind deze geur ook héél lekker, ik ken ‘m inderdaad van vroeger nog, haha.

 9. Mariska 23 april 2014

  Deze droeg ik vroeger altijd en was er helemaal verliefd op, vooral in de zomer!

 10. Kelly 23 april 2014

  Klinkt als een lekker geurtje!

 11. Sophie 23 april 2014

  Ik ken ‘m in ieder geval niet, maar qua noten ruikt ‘ie wel lekker. Ik ga zeker eens snuffelen, haha!

 12. Manon 23 april 2014

  Wat een mooie frisse flacon! Ben benieuwd naar de geur.

 13. Kimberly 23 april 2014

  Deze geur is echt ontzettend lekker! Deze wil ik weer hebben hihi

 14. Amelie 23 april 2014

  Deze geur is zo lekker!!

 15. Roxanne 23 april 2014

  Hij is ZO lekker! Maar ook ik heb nog te veel. En Kruidvat heeft m met regelmaat in de aanbieding, dus ik probeer eerst de rest een beetje op te maken 😉

 16. esmee 26 april 2014

  ik heb hem ook, vind alleen de verpakking al mooi! ik moet hem meer gaan gebruiken…!
  XOXO esmee

 17. Bychristiana 29 april 2014

  Ja, jeugdsentiment!!! Leuk! (Niet dat ik ZO oud ben trouwens;-))

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén