Loving – Davidoff Cool Water Woman

Parfum – ik heb er teveel van en ze gaan ook nog eens niet zo snel op! Maar toch blijf ik meer willen haha, zeker als een geurtje op gaat. Een geur die ik al een tijdje wilde was Cool Water Woman van Davidoff. Lekker fris en zomers en eigenlijk perfect voor de lente! Toen ik zag dat Kruidvat een fijne aanbieding had, moest ik hem dus wel halen.


Deze geur is volgens mij voor heel wat mensen jeugdsentiment, maar ik ken hem eigelijk nog niet eens zo lang. Al kwam hij me wel verdacht bekend voor dus wellicht dat het wel een beetje jeugdsentiment is haha. Door geurnoten zoals citrus, kwee-appel, zwarte bes, ananas, hout en bloemengeuren ruikt hij heerlijk fris en zomers, maar zeker niet kinderachtig. En een beetje beachy, dus hij doet zijn naam zeker eer aan. Ik word er vrolijk van en ga hem zeker weten deze lente en zomer veel dragen!

Ik weet helaas niet of de actie bij Kruidvat nog steeds er is.. Ik betaalde in ieder geval slechts €27 voor 100ml in plaats van de €70 die je er normaal voor neer zou leggen! Kruidvat heeft wel vaker merkparfums voor hele lage prijzen, wat zeker interessant is om in de gaten te houden. En mocht je Davidoff Cool Water nog niet kennen – ruik ‘m zeker eens in de winkel!