Instagram IV

Uh ja, deze keer twee dagen later dan de bedoeling is, haha! Sowieso lijkt elke vorm van ritme uit het bloggen, oeps. De laatste twee weken was ik niet per se druk, maar als ik doordeweeks werk en in het weekend ook lekker druk ben komt er niet zoveel van het bloggen, haha. De afgelopen twee weken was het super lekker weer, waar ik gelukkig nog wel wat van heb kunnen meemaken! Vorige week besloot ik op vrijdag een dagje vrij te nemen, mede omdat Lara ook eindelijk eens een dag vrij had en we elkaar al veel te lang niet gezien hadden. We gingen shoppen in Rotterdam en dat was super gezellig en leuk! En lunchen bij Bagels & Beans, wat echt mega lekker was. M’n shoplog heb je hier trouwens al kunnen zien.

Van dat lekkere weer genoot ik ook toen ik op visite was bij mijn opa, waar ik gewapend met een camera een rondje was gaan lopen. Met deze foto’s tot gevolg, en ik heb nog een paar super schattige hertjesfoto’s die jullie later deze week nog wel te zien krijgen! 😀 En mijn plan om meer snapshots onderweg te maken gaat nog steeds wel goed. Zo maakte ik een foto van mijn favo gebouw in Rotterdam (Nationale Nederlanden, bij CS), en op het station waar ik elke avond vrij moe zit te wachten op de trein naar huis. Ik kreeg trouwens een mobiel van mijn werk, zodat ik oneindig lastig gevallen kan worden door collega’s haha. En het was een lekker retro modelletje, waar het typen toch net iets langer duurt dan op je smartphone ;).

Vandaag heb ik eindelijk eens de tijd om lekker te bloggen, series te kijken en foto’s te maken. En dat ga ik dus ook lekker doen! Heb jij nog leuke plannen voor deze zondag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *