Fotografie – spring is here!

De afgelopen dagen was het echt wonderlijk lekker weer, en gelukkig heb ik er ook nog wel aardig van kunnen genieten! Natuurlijk niet zoveel als dat ik had gewild haha, maar ach. En van dit lekkere weer krijg ik ook echt zin om naar buiten te gaan en foto’s te maken, wat wel goed is aangezien m’n camera anders maar staat te verstoffen haha. Afgelopen zondag was mijn opa jarig (en ik weet nog steeds niet of hij nou 85 of 86 is geworden, maar in ieder geval heel oud!) en tussendoor besloten m’n broer en ik even naar buiten te glippen gewapend met camera’s. Het resultaat? Dat zie je hieronder!
Al die bloemetjes zijn natuurlijk typisch lente en ik word er wel vrolijk van! En die wit/grijzige kat is trouwens de kat van mijn opa, al woont de rode kat volgens mij inmiddels ook bij hem haha. Super schattig! Heb jij de afgelopen dagen kunnen genieten van het lekkere weer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *