Fotografie – spring is here!

De afgelopen dagen was het echt wonderlijk lekker weer, en gelukkig heb ik er ook nog wel aardig van kunnen genieten! Natuurlijk niet zoveel als dat ik had gewild haha, maar ach. En van dit lekkere weer krijg ik ook echt zin om naar buiten te gaan en foto’s te maken, wat wel goed is aangezien m’n camera anders maar staat te verstoffen haha. Afgelopen zondag was mijn opa jarig (en ik weet nog steeds niet of hij nou 85 of 86 is geworden, maar in ieder geval heel oud!) en tussendoor besloten m’n broer en ik even naar buiten te glippen gewapend met camera’s. Het resultaat? Dat zie je hieronder!
Al die bloemetjes zijn natuurlijk typisch lente en ik word er wel vrolijk van! En die wit/grijzige kat is trouwens de kat van mijn opa, al woont de rode kat volgens mij inmiddels ook bij hem haha. Super schattig! Heb jij de afgelopen dagen kunnen genieten van het lekkere weer?

Verder Bericht

Vorige Bericht

12 Reacties

 1. Lotte 2 april 2014

  Wow, prachtige foto’s! Die katten zijn perfect om te fotograferen, mooie beestjes.

 2. Laura 2 april 2014

  Prachtige foto’s! Heerlijk weer inderdaad, maar ik heb er ook nog niet optimaal van kunnen genieten. 😉 Mooie katten!

 3. femketje 2 april 2014

  Mooie foto’s! ♥

 4. Paola 2 april 2014

  Prachtige foto’s! Ik hoop dat het weer nog even zo blijft, want I like it! 🙂

 5. Sophie 2 april 2014

  Mooie foto’s (as usual, hihi), de kleuren zijn echt perfect!

 6. Esmay 2 april 2014

  Kittehs!! Leuke foto’s zijn het geworden 😀

 7. manon 2 april 2014

  wat een mooie foto’s heb je gemaakt en je katten zijn schattig!

 8. Svenja 3 april 2014

  Wauw, echt prachtige foto’s!

 9. Todayslife 3 april 2014

  Heerlijk al die bloemen die in bloei staan 🙂

 10. Debbie 3 april 2014

  Heerlijke foto,s

 11. Hayat 4 april 2014

  Prachtige foto’s 🙂 Welke camera en lens gebruik je hier? X

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén