Fotografie – a visit to Delft!

Dat goede vrijdag en pasen met lekker weer is gekomen.. I like! Helaas moest ik vrijdag wel werken, maar zaterdag heb ik wel van het lekkere weer kunnen genieten. Ik bracht een bezoekje aan Delft (met gezelschap) en we besloten de toeristische plekken een beetje te vermijden. Voor mijn gevoel ziet elke straat in Delft er gelukkig hetzelfde uit haha, en alle grachten en bruggetjes eigenlijk ook. Maar het is wel heerlijk Nederlands!Heerlijk zomerse foto’s toch? Ik gebruikte trouwens mijn Panasonic GF5 met Sigma lenzen (19mm en 30mm) en eigenlijk werkt het altijd wel fijn. Niet zo zwaar als een spiegelreflex camera, maar toch een prima resultaat. Heb jij nog genoten van het lekkere weer?

Verder Bericht

Vorige Bericht

9 Reacties

 1. Laura 21 april 2014

  Wauw, prachtige foto’s en heerlijk dit weer! Ik woonde vroeger altijd tegen Delft aan, maar had er verder niet zo veel mee. Ik woonde in Rijswijk en de overkant van de sloot was Delft, haha. 😉

 2. Natascha 21 april 2014

  Wat een mooie foto’s weer. Ik ben eigenlijk nog nooit in delft geweest!

 3. Ilse 21 april 2014

  Lijkt me een mooie stad. Zeker nu in de lente.

 4. Sophie 21 april 2014

  Hele mooie foto’s! Een vriend van mij woont in Delft, het is echt een leuke omgeving. Die eendjes zijn lief, hihi!

 5. Manon 21 april 2014

  Die camera maakt idd erg mooie foto’s, delft ziet er mooi uit!

 6. Mariska 21 april 2014

  Zijn inderdaad mooie fotos 🙂

 7. femketje 21 april 2014

  gave foto’s 😀

 8. Kelly 21 april 2014

  Wat heb je prachtige foto’s gemaakt!

 9. Yvette 21 april 2014

  Mooie foto’s!
  Echt grappig om de plekken te zien waar ik dagelijks langs fiets, hihi

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén