Fotografie – a visit to Delft!

Dat goede vrijdag en pasen met lekker weer is gekomen.. I like! Helaas moest ik vrijdag wel werken, maar zaterdag heb ik wel van het lekkere weer kunnen genieten. Ik bracht een bezoekje aan Delft (met gezelschap) en we besloten de toeristische plekken een beetje te vermijden. Voor mijn gevoel ziet elke straat in Delft er gelukkig hetzelfde uit haha, en alle grachten en bruggetjes eigenlijk ook. Maar het is wel heerlijk Nederlands!Heerlijk zomerse foto’s toch? Ik gebruikte trouwens mijn Panasonic GF5 met Sigma lenzen (19mm en 30mm) en eigenlijk werkt het altijd wel fijn. Niet zo zwaar als een spiegelreflex camera, maar toch een prima resultaat. Heb jij nog genoten van het lekkere weer?

  1. Wauw, prachtige foto’s en heerlijk dit weer! Ik woonde vroeger altijd tegen Delft aan, maar had er verder niet zo veel mee. Ik woonde in Rijswijk en de overkant van de sloot was Delft, haha. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *