Essie – The Girls Are OutEssie is liefde, en zeker als ik een rijtje nagellakjes met 30% korting zie staan bij Etos kan ik er gewoon niet omheen lopen, haha. Deze keer nam ik een lekker vrolijk kleurtje mee, namelijk The Girls Are Out. Een perfect fuchsia roze kleurtje met lieve glitertjes erin. De dekking is eigenlijk na 1 laagje al prima, na 2 laagjes perfect! Hij komt overigens uit de zomercollectie van vorig jaar. Ik vind hem heel tof!


Bij Etos vond ik trouwens ook wat nagellakken van Maybelline, uit de Brocades collectie. Die gaat denk ik ook weer uit het assortiment, aangezien deze elk 50% korting hadden! Ik besloot Foil Flash te gebruiken voor een accentnagel, wat ik best een leuke combi vind! De nagellak lijkt in eerste instantie zilver, maar er zit een soort goud/groenige shimmer in. Best bijzonder! En bovendien dekt hij na 2 laagjes al volledig.

Zowel het Essie nagellakje als die van Maybelline zijn denk ik niet zo makkelijk meer te vinden in de winkel.. The Girls Are Out kun je wel hier en hier nog vinden, en wellicht bij Etos met korting als je geluk hebt! Het Maybelline lakje heb ik online niet kunnen vinden, maar eigenlijk weet ik niet of ze ‘m nog gewoon bij Kruidvat of iets dergelijks hebben. Aangezien hij best lang in het assortiment heeft gezeten, kan dat best wel.. Mocht je ‘m tegen komen, dan is het in ieder geval zeker een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *