Essie – The Girls Are OutEssie is liefde, en zeker als ik een rijtje nagellakjes met 30% korting zie staan bij Etos kan ik er gewoon niet omheen lopen, haha. Deze keer nam ik een lekker vrolijk kleurtje mee, namelijk The Girls Are Out. Een perfect fuchsia roze kleurtje met lieve glitertjes erin. De dekking is eigenlijk na 1 laagje al prima, na 2 laagjes perfect! Hij komt overigens uit de zomercollectie van vorig jaar. Ik vind hem heel tof!


Bij Etos vond ik trouwens ook wat nagellakken van Maybelline, uit de Brocades collectie. Die gaat denk ik ook weer uit het assortiment, aangezien deze elk 50% korting hadden! Ik besloot Foil Flash te gebruiken voor een accentnagel, wat ik best een leuke combi vind! De nagellak lijkt in eerste instantie zilver, maar er zit een soort goud/groenige shimmer in. Best bijzonder! En bovendien dekt hij na 2 laagjes al volledig.

Zowel het Essie nagellakje als die van Maybelline zijn denk ik niet zo makkelijk meer te vinden in de winkel.. The Girls Are Out kun je wel hier en hier nog vinden, en wellicht bij Etos met korting als je geluk hebt! Het Maybelline lakje heb ik online niet kunnen vinden, maar eigenlijk weet ik niet of ze ‘m nog gewoon bij Kruidvat of iets dergelijks hebben. Aangezien hij best lang in het assortiment heeft gezeten, kan dat best wel.. Mocht je ‘m tegen komen, dan is het in ieder geval zeker een aanrader!

Verder Bericht

Vorige Bericht

22 Reacties

 1. Lotte 8 april 2014

  Ik vind die van Essie heel tof! Mooi, met die glittertjes erin.

 2. Laura 8 april 2014

  Wauw, hele mooie kleurtjes! Hopelijk kom ik ze nog ergens tegen! 🙂

 3. Sofie 8 april 2014

  De lak van Essie is super mooi!

 4. Natascha 8 april 2014

  Dat lakje van essie is echt super!!

 5. Beautydagboek 8 april 2014

  Prachtige kleur! Lijkt hij nou een beetje mat te zijn met glittertjes? Heel bijzonder, als ik hem tegenkom denk ik dat ik hem mee ga nemen 🙂

 6. Sophie 8 april 2014

  Prachtig kleurtje van Essie, en ook heel erg leuk met die accentnagel!

 7. Eline 8 april 2014

  Echt een schitterende kleur die van Essie!

 8. Dionne 8 april 2014

  Ziet er heel goed en mooi uit!

 9. Angelique 8 april 2014

  vooral de laatste combinatie vind ik wel erg leuk!

 10. Vera 8 april 2014

  Allebei erg mooie lakjes!

 11. DIY Monday 8 april 2014

  Wat een mooi kleurtje van essie!

 12. Wendy (MissPinkyNails) 8 april 2014

  Wauw! Ik heb ze beide ook maar nooit zo gecombineerd 😀

 13. Mariska 8 april 2014

  Mooie kleur 🙂 ook mooi zo een vinger met een andere combi.

 14. Edith 8 april 2014

  Super mooie lakje die van Essie en leuke combinatie!

 15. Lotje 8 april 2014

  Wauw die van essie is echt leuk!!

 16. femketje 8 april 2014

  aahh pretteh 😀

 17. Manon 8 april 2014

  Wauw ik vind het echt een erg mooi lakje!

 18. Jana 8 april 2014

  Wow prachtige kleur van Essie 😀

 19. Paola 9 april 2014

  Ik vind het subtiele glittertje in het Essie lakje heel erg tof!

 20. Nicky 9 april 2014

  The Girls Are Out van Essie is een mooi lakje, hopelijk kom ik het nog tegen.

 21. Jana 9 april 2014

  Meid wat voor een camera gebruik jij want wauw die swatches zijn prachtig ! En het lakje ook natuurlijk !x

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén