Essence All About Nude & All About Sunrise

Eerlijk is eerlijk – Essence is on a roll wat betreft de producten die laatst aan het vaste assortiment zijn toegevoegd! Ik ben er enthousiaster over dan over de producten waar Catrice mee gekomen is eigenlijk, en elke keer als ik Kruidvat binnen loop kan ik het niet laten om bij het schap te kijken. Laatst vond ik eindelijk het All About Nude palette (die door alle lovende reviews overal uitverkocht was haha), en het All About Sunrise palette besloot ik ook maar gelijk mee te nemen aangezien ik die qua kleuren ook wel tof vond!

Twee palettes dus, elk met 6 kleurtjes. De verpakking vind ik prima en ook de kleuren zelf vind ik ook wel goed gekozen! Het All About Sunrise palette bevat warme, glowy tinten die me zeker aan een zwoele zonsondergang doen denken. Het All About Nude palette is vrij roze/paarsig, wat net even iets anders is dan een koel en bruinig palette. Juist daardoor is het best een toevoeging aan mijn al veel te grote collectie met nude palettes! De oogschaduws zjin wel allemaal shimmery, met een extra glitterige overspray. Daar ben ik op zich niet heel erg fan van omdat het vaak ten koste gaat van echte kleur, maar het kan wel mooi zijn.


Het meest enthousiast ben ik over het All About Nude palette! Ik gebruik eigenlijk alleen maar nude oogschaduw en zoals ik al zei is dit palette qua kleuren net even iets anders dan de meeste nude palettes. Roze met bordeaux, wat goed bij mijn oogkleur staat. De pigmentatie vind ik eigenlijk best verrassend voor een Essence product! Wel merk ik dat bij het aanbrengen op je ooglid de kleuren vrij snel vervagen en vermengen. Dit komt denk ik vooral omdat de kleuren vooral uit shimmer bestaan. Een nude look met dit palette is dan ook echt nude, al kun je goed spelen en variëren met de kleuren.


Het All About Sunrise palette vind ik echter ook best verrassend! Ook deze kleuren zijn bij het swatchen prima gepigmenteerd, en omdat ze wat feller zijn heb je wat minder last van het snel wegblenden. Ik vind de kleuren voor mijn ogen/gezicht wel wat te warm, maar in combinatie met bijvoorbeeld het nude palette kun je ‘m wel goed combineren. Maar natuurlijk kun je ook met alleen dit palette een prima look maken!

En natuurlijk mogen looks dan niet ontbreken. De bovenste look is met het All About Nude palette en die look is dan ook echt nude. Je kunt redelijk werken met de verschillende kleuren, maar op mijn ooglid zie je daar niet zo heel veel van terug. Nu liggen de lichte kleuren natuurlijk best dicht bij mijn huidskleur. Je zou de kleuren nog flink wat heftiger aan kunnen brengen maar eerlijk.. Als het niet gemakkelijk gaat, haak ik af! 😉 Het All About Sunrise palette doet het wat dat betreft toch wel beter, en eigenlijk kun je er nog best een nude look mee maken (als je geen blauwe eyeliner gebruikt zeg maar, haha). De gouden kleur als accentje onder mijn oog vind ik ook wel tof!

Voor de prijs, €3,59 per stuk, zijn deze palettes wat mij betreft echt aanraders. Ze werken fijn, de pigmentatie op het ooglid is weliswaar niet geweldig maar zeker meer dan prima, en ik vind het formaat van de palettes ook erg handig. Het All About Nude palette is wel erg nude, maar ik pak ‘m best vaak om ’s ochtends een snelle look te maken. Het All About Sunrise palette is zeker een goede als je net iets meer kleur wilt! Er zijn overigens nog twee varianten, All About Candies en All About Paradise. Wellicht dat ik die ook nog wel een keertje koop, maar voor nu ben ik blij met de twee palettes! Heb jij al een van de Essence All About palettes geprobeerd?

Verder Bericht

Vorige Bericht

20 Reacties

 1. Lotte 15 april 2014

  Dat ze zo snel vervagen en in elkaar over lopen vind ik ook wel jammer, maar verder vind ik het hele leuke palettes!

 2. Manon 15 april 2014

  Ik heb deze palettes ook , vind ze erg fijn. Het klopt idd dat ze snel vervagen, maar ach !! Mooie look heb je gemaakt.

 3. Laura 15 april 2014

  Ze zien er leuk uit, maar ik heb al best wat nude tinten. Alleen de bordeaux kleur vind ik prachtig uit het eerste paletje! 😉

 4. Marloes 15 april 2014

  Mooie foto’s heb je gemaakt. De paletten zijn prachtig. Vooral nude!

 5. beautybysandra 15 april 2014

  Wat een prachtige kleuren zeg!

 6. Charile 15 april 2014

  Prachtige kleurtjes!

 7. femketje 15 april 2014

  aahh die moet ik ook nog eens scoren 😀

 8. Dionne 15 april 2014

  Ik heb ze ook en vind je erg fijn!

 9. Beautydagboek 15 april 2014

  Het zijn mooi budget palettes! Ik heb het nude palette en gebruik hem regelmatig.

 10. Mandy 15 april 2014

  Deze 2 heb ik ook, zijn erg mooi

 11. Sophie 15 april 2014

  (Met ieder 6 kleurtjes, hihi ^^, er staat 8). Ik heb ze ook en vind ze heel fijn; ik vind niet dat ze heel erg in elkaar overlopen, wellicht vanwege een oogschaduwbasis?

 12. Natascha 15 april 2014

  Dit blijven leuke palettes! Het is wel heel herkenbaar dat je schrijft: als het niet makkelijk gaat dan haak ik af.. dat heb ik ook;)

 13. Paola 15 april 2014

  Ik heb deze ook beide en ik vind ze geweldig!

 14. Anita 15 april 2014

  Mooie kleuren!

 15. Esmay 15 april 2014

  Ik vind ze beide er heel mooi uitzien. Die nude palette for everyday en die Sunrise voor als de zon lekker schijnt haha (al kan die ook elke dag maarja). Ik wil ze.

 16. Wendy (MissPinkyNails) 15 april 2014

  Ik heb ze al vaker zien liggen maar nooit meegenomen maar ze zien er erg tof uit!

 17. Eline 15 april 2014

  Ik vind ze echt zo enorm leuk!

 18. Marijn 15 april 2014

  Ik vind het all about sunrise palletje wel een beetje lijken op de sunclub palettes die het assortiment uit zijn! Wel mooi, dat zeker.

 19. Laura 11 mei 2014

  Dit zijn echt mooie palettes, maar op de een of andere manier trekken ze me echt niet en blijf ik maar bij mijn vertrouwde Naked palettes!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén