Custom nail art met NailSkins

Een tijdje geleden liet ik jullie al mijn custom MacBook skin zien, die er nog steeds perfect op zit! Maar ik kreeg daarnaast ook de kans om iets anders uit te proberen, namelijk custom nagelstickers van NailSkins. Nagelstickers waar je zelf het design van kunt bepalen en wat natuurlijk heel tof is! In dit artikel laat ik jullie er meer van zien, dus lees vooral verder.Ik mocht 3 setjes maken en ik kreeg een extra setje om te kunnen oefenen. In de shop vind je een al aardig uitgebreid aanbod van designs, wat handig is als je net als ik niet zo heel veel inspiratie hebt voor eigen designs haha. Van dat aanbod koos ik dan ook de galaxy print. Ik vond verder nog wat leuke “pattern” plaatjes via deze tumblr en ging voor een donutprint en barok print. Niet veel later viel er een envelop op de deurmat met daarin mijn NailSkins!

Toen ik ze voor het eerst zag was ik zeker weten niet teleurgesteld. Ze voelen kwalitatief goed aan en de prints zien er mooi uit, ook al was de kwaliteit van de afbeeldingen die ik ervoor heb gebruikt niet zo hoog. Per setje heb je 18 stickers in verschillende maten, zeker niet karig dus voor 10 nagels! Ik vind het ook wel fijn dat er verschillende vormen bij zitten – iets ronder en iets hoekiger. Mijn nagelriemen zijn vrij rond en dus passen de ronde er het beste bij, maar als je wat meer vierkante nagels hebt (of bijvoorbeeld de stickers op je teennagels wilt gebruiken) kun je de andere stickers gebruiken!Natuurlijk moest ik ze op mijn nagels proberen. Wat me gelijk opviel is dat ze ook bij het aanbrengen kwalitatief goed aanvoelen. Ze deden me erg denken aan de stickers van Essie die ik ooit eens geprobeerd heb, alleen dan wat dikker. Het extra “oefen” setje was wel fijn, zeker voor het uitproberen welke maat goed was voor mijn nagels. Een held met het opplakken van de stickers ben ik trouwens niet en dat zie je helaas wel, haha. Eigenlijk moeten ze nog wel wat dichter bij mijn nagelriemen, dus dat is iets om rekening mee te houden. Je plakt ze overigens gewoon op je naakte nagels en het deel wat uitsteekt boven je nagels vijl je er vanaf. De stickers zijn ook licht flexibel, dus als je vrij bolle nagels hebt kun je de stickers er best goed omheen “rekken”.

Ik heb ze zelf niet super lang op mijn nagels gehouden aangezien ik toch meer fan blijf van gewone nagellak (al was het maar omdat zulke stickers met prints niet helemaal work-proof zijn). Maar ze hielden het prima uit, zeker ook omdat ze gelijk goed op mijn nagels zaten en ik geen last had van losse hoekjes of iets dergelijks. Verwijderen doe je door ze heel voorzichtig van je nagels af te trekken, al gaat dit natuurlijk makkelijker als ze er al een tijdje opzitten.

Ik vind het concept van NailSkins eigenlijk wel heel erg leuk! Fan van nagelstickers zal ik nooit zijn, ik blijf toch liever voor echte nagellak gaan. Maar als je een bijzonder of misschien juist grappig (ik denk aan katten, Ryan Gosling, nagellakflesjes) design wilt dan is dit echt een uitkomst. Met een prijs van 9 dollar per stuk zijn ze niet heel goedkoop, maar ook zeker niet belachelijk duur. Betalen kan wel alleen met PayPal. En mocht je wat inspiratie nodig hebben – check Instagram!

Verder Bericht

Vorige Bericht

23 Reacties

 1. Sofie 27 april 2014

  Toffe nagelstickers met mooie designs! Ik heb ze ook besteld, ben er heel benieuwd naar 🙂

 2. Esmay 27 april 2014

  Deze zien er best wel mooi uit joh! Niet van die rare ribbelrandjes. Love the prints btw. <3

 3. Natascha 27 april 2014

  Ik ben absoluut geen fan van nagelstickers, maar deze zien er wel top uit!

 4. Mandy 27 april 2014

  Ziet er goed uit!

 5. Sophie 27 april 2014

  Ik vind dat ze er goed uit zien op je nagels; als een goed gelukte nailart, haha! Ik zou ze er snel in een opwelling weer aftrekken denk ik, geef mij maar nagellak 🙂

 6. Paola 27 april 2014

  Ik vind het er mooi uitzien. Meestal vind ik de print niet mooi en het te nep op de nagels, maar dit vind ik heel leuk!

 7. Beautydagboek 27 april 2014

  Fijn dat ze kwalitatief goed zijn! Ik heb ze ook besteld en ben heel benieuwd hoe ze bij mij blijven zitten 🙂

 8. Lotte 27 april 2014

  Ze zitten er anders wel heel netjes op hoor, wauw! Ik vind het galaxy design heel tof.

 9. Lotte 27 april 2014

  Ik heb deze ook en ik heb ze inmiddels al een week op mijn nagels zitten en ze zitten er nog steeds op! Mooie prints heb je gekozen 🙂

 10. Manon 27 april 2014

  Ik heb nagelstickers een keer geprobeerd nou wat een klusje voor mij zeg. Bij jou ziet het er super uit!

 11. Kelly 27 april 2014

  Wat ontzettend leuk!

 12. femketje 27 april 2014

  Oeh ze zien er gaaf uit!

 13. Nienke 27 april 2014

  Erg leuk! Ik ga ook maar eens op de site kijken of ze iets leuks hebben 🙂

 14. Daphne 27 april 2014

  Ze zien er leuk uit, hoe zit dat met als je gaat douchen of je handen wil wassen?

 15. Mariska 27 april 2014

  Ze zijn wel echt heel erg leuk:)

 16. Joyce 27 april 2014

  Wat ontzettend leuk!

 17. Fleur 27 april 2014

  Dat ziet er goed uit!
  Het Galaxy printje is ook erg leuk!

 18. Eline 27 april 2014

  Dat galaxy printje, echt te leuk!

 19. Amelie 27 april 2014

  Deze zien er wel heel leuk uit, helemaal geen kreukeltjes te zien!

 20. Jana 27 april 2014

  Wow deze zien er top uit 🙂 x

 21. wies 1 mei 2014

  Wauwie die galaxy print is geweldig! ik mag ze ook nog uitkiezen, net als een laptop skin en ik vond die van jou zoo leuk. Ik heb nog geen leuke gevonden helaas.

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén