Current favorites

Stiekem is dit palette niet echt, maar een knock-off van eBay. Ik zag bij meerdere mensen dat ze dit palette op eBay besteld hadden (hier bijvoorbeeld) en stiekem was ik ook wel benieuwd. En eerlijk? Hij is echt geweldig en ik gebruik hem inmiddels elke dag, haha. Ik zit erover te denken om de echte te kopen, maar eigenlijk vind ik dat een beetje onzin als deze neppe versie wat mij betreft al heel goed is. Ik weet niet voor hoe lang hij nog te koop is, maar ik kocht ‘m hier (versie B).

Niet 1 maar 3 parfums.. Ja, ik hou van afwisseling ;). En nu het steeds meer zomer wordt kunnen dit soort super zomerse geuren wat mij betreft ook heel goed. Ik vind ze elk heerlijk en wissel ze dus lekker af. Wat ik ook fijn vind is dat alle drie de geuren bij mij de hele dag blijven hangen!


Op een of andere manier pak ik de laatste tijd elke keer een liquid sand (sand style, sand effect, geef het een naam) nagellakje als ik mijn nagels wil lakken. Ik denk omdat het glitter is maar vaak niet zo hysterisch en dus nog wel kan voor werk. En stiekem – call me a freak – voelt het ook wel lekker aan, haha. Vooral die van OPI, Baby Please Come Home, vind ik tof!

Ahh, deze sneakers lopen zo lekker! Ik kocht ze een tijdje geleden in Amsterdam en sindsdien heb ik ze bijna elke dag aan. Ik vind ze nog steeds tof (al zijn ze inmiddels aanzienlijk minder wit) en ze lopen vanaf dag 1 als wolkjes. Het enige nadeel is dat ze niet echt onder een jurkje of rokje kunnen, terwijl ik dat in de zomer meestal draag. Maar.. Nog steeds liefde!

Een tijdje geleden kocht ik zowel een nieuwe iPod Nano als een koptelefoon van UrbanEars en beiden worden sindsdien heel goed gebruikt. Mijn iPod vind ik super handig, zowel voor onderweg als wanneer ik aan het werk ben en er om mij heen allemaal mensen aan het overleggen zijn! Mijn koptelefoon gebruik ik wel alleen thuis omdat ik bang ben dat hij kapot gaat als ik hem mee neem (zoals met mijn vorige gebeurd was), maar juist daarvoor vind ik hem wel fijn!

En last but not least – de oogkwastenset van RealTechniques. Sinds ik ‘m heb, heb ik de kwasten elke dag gebruikt en ze werken zo fijn! En de kwasten in de set zijn voor mij voldoende om volledige ooglooks te kunnen maken, dus ik hoef niet aan de slag met andere kwasten. Echt een hele goede aankoop!

  1. Mooie favorieten heb je. Ik vind met name je schoenen, kwasten en koptelefoon tof. Dat palette van eBay ziet er ook best heel mooi uit maar op de een of andere manier durf ik niet zo goed make-up te kopen op eBay.

  2. CK summer vind ik ook zo lekker ruiken! Net als Cool Water <3 Die wil ik nog zo graag haha! Dat eerste palette ziet er ook goed uit! Ik heb zelf de echte en baal dat verschillende kleurtjes opgaan.. Misschien moet ik deze maar eens proberen om te kijken of ze een beetje hetzelfde zijn hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *