Urban Outfitters – Purple Beaded & Mermaid

Voor mijn gevoel inmiddels alweer een eeuwigheid geleden ging ik met Nadine naar Amsterdam. Een van de redenen dat we daarheen wilden was de Urban Outfitters, een winkel met toffe kleding en accessoires! Ik kocht er uiteindelijk alleen twee nagellakjes, al wilde ik het liefst alle accessoires mee naar huis nemen haha. Maar de nagellak vond ik wel bijzonder genoeg om te kopen, dus dat ging mee!


Het eerste kleurtje heet Purple Beaded en is een mix van kleine, ronde.. Ja, wat zijn het eigenlijk? Matte glitters, of iets dergelijks haha. Hij zit er in ieder geval goed vol mee en na 2 laagjes heb je al een dekkend resultaat! Hij lakt wel vrij lastig omdat het een best dikke consistentie is door die glitters, dat is wel een nadeel. Maar het effect vind ik wel erg leuk, en de combinatie van wit en paars ook!De tweede kleur heet Mermaid en ziet er in het flesje behoorlijk bijzonder uit. Op je nagels is het echter een standaard flakie lakje met een vrijwel doorzichtige basis. Dekken doet hij dan ook niet, en je kunt hem het beste combineren met een basiskleur! Ik vind dit soort lakken zelf het mooist over donkere nagellak, en daar heb ik hem dan ook mee gecombineerd. Hij lakt verder wel fijn en na 1 laagje komen er al behoorlijk wat flakies vanaf.

Purple Beaded vind ik zeker bijzonder en tof, Mermaid iets minder. Maar met allebei de nagellakjes ben ik wel blij! Met een prijs van €8 per stuk zijn ze niet erg goedkoop, al zit er wel aardig wat in de flesjes. Urban Outfitters zit voor zover ik weet in de Benelux alleen in Amsterdam en Antwerpen. Mocht je eens in een van die steden komen, is het zeker de moeite waard om eens de Urban Outfitters binnen te stappen!

Verder Bericht

Vorige Bericht

14 Reacties

 1. Sofie 20 maart 2014

  Purple Beaded is echt een prachtige lak!

 2. Wendy 20 maart 2014

  Wauw, Purple Beaded is echt een gave nagellak! Super leuk effect.

 3. Paola 20 maart 2014

  Wauw! Vooral de paarse vind ik heel erg mooi!

 4. Sophie 20 maart 2014

  Wauw, ik vind mermaid over een donkere nagellak wel echt te gek! Purple Beaded is ook heel bijzonder!

 5. Lotte 20 maart 2014

  Ik vind ze allebei heel mooi! Die met flakies is inderdaad ‘gewoon’ een flakie, maar toch blijf ik dat effect heel gaaf vinden.

 6. femketje 20 maart 2014

  Gorgeous flakie! ♥

 7. Eline 20 maart 2014

  Ik vind het effect van Mermaid met een donkere lak juist helemaal super!

 8. Manon 20 maart 2014

  Ik vind die tweede wel super gaaf!

 9. Jana 20 maart 2014

  Wow beide lakjes zijn heel mooi 😀 x

 10. Dionne 20 maart 2014

  Die eerste is mooi!

 11. Elsbet | lapurevie 20 maart 2014

  Oh man, die eerste kleur is echt zo cool!

 12. Simone 24 maart 2014

  Wauw, Purple Beaded!

 13. Wendy (MissPinkyNails) 28 maart 2014

  Wat een bijzonder lakje die paarse! Echt super gaaf!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén