Urban Outfitters – Purple Beaded & Mermaid

Voor mijn gevoel inmiddels alweer een eeuwigheid geleden ging ik met Nadine naar Amsterdam. Een van de redenen dat we daarheen wilden was de Urban Outfitters, een winkel met toffe kleding en accessoires! Ik kocht er uiteindelijk alleen twee nagellakjes, al wilde ik het liefst alle accessoires mee naar huis nemen haha. Maar de nagellak vond ik wel bijzonder genoeg om te kopen, dus dat ging mee!


Het eerste kleurtje heet Purple Beaded en is een mix van kleine, ronde.. Ja, wat zijn het eigenlijk? Matte glitters, of iets dergelijks haha. Hij zit er in ieder geval goed vol mee en na 2 laagjes heb je al een dekkend resultaat! Hij lakt wel vrij lastig omdat het een best dikke consistentie is door die glitters, dat is wel een nadeel. Maar het effect vind ik wel erg leuk, en de combinatie van wit en paars ook!De tweede kleur heet Mermaid en ziet er in het flesje behoorlijk bijzonder uit. Op je nagels is het echter een standaard flakie lakje met een vrijwel doorzichtige basis. Dekken doet hij dan ook niet, en je kunt hem het beste combineren met een basiskleur! Ik vind dit soort lakken zelf het mooist over donkere nagellak, en daar heb ik hem dan ook mee gecombineerd. Hij lakt verder wel fijn en na 1 laagje komen er al behoorlijk wat flakies vanaf.

Purple Beaded vind ik zeker bijzonder en tof, Mermaid iets minder. Maar met allebei de nagellakjes ben ik wel blij! Met een prijs van €8 per stuk zijn ze niet erg goedkoop, al zit er wel aardig wat in de flesjes. Urban Outfitters zit voor zover ik weet in de Benelux alleen in Amsterdam en Antwerpen. Mocht je eens in een van die steden komen, is het zeker de moeite waard om eens de Urban Outfitters binnen te stappen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *