Some shower favorites

Ik val in herhaling, maar de TreacleMoon douchegels blijf ik heel fijn vinden! Wel een beetje groot waardoor je aan het eind van de fles de geur wel zat bent, maar ik vind ze fijn werken en lekker ruiken. One Ginger Morning is eindelijk bijna op en dan mag ik aan Those Lemonade Days beginnen (al heb ik die stiekem ook al wel gebruikt, sst). Ik ben dol op deze frisse geuren!

Laatst was mijn Purity Made Simple cleanser van Philosophy op en voordat ik naar de winkel rende om een nieuwe te kopen, besloot ik deze van Eucerin eens te gebruiken. Ik heb af en toe wel last van puistjes en daar smeer ik liever niet op met tea tree olie of crèmes die puistjes verhelpen, aangezien die mijn huid nogal uitdrogen. Maar een cleanser tegen onzuiverheden lijkt bij mij ook prima te helpen, zonder dat mijn huid te droog wordt! Deze cleanser van Eucerin vind ik in ieder geval fijn werken en hij lijkt ook echt wat te doen. Top!

Wat ik de laatste tijd ook vaak doe is haarmaskers als conditioner gebruiken. Ik kom anders toch niet door alle maskers heen en bovendien wil ik elke dag wel lekker zacht haar, haha! Al gebruik ik die van Keune wel echt wat spaarzamer, aangezien die natuurlijk niet zo cheap is. Maar bij Action kocht ik een masker van Pantene voor ongeveer dezelfde prijs als de conditioners, en dat is natuurlijk prima om elke dag te gebruiken!

Welke producten gebruik jij op het moment graag in de douche?

Verder Bericht

Vorige Bericht

12 Reacties

 1. Laura 25 maart 2014

  Leuk om te zien! Ik gebruik nu harde stukjes zeep, omdat ze anders ook maar gewoon liggen te liggen. 😉

 2. Lotte 25 maart 2014

  Dat masker van Keune, zo lekkerrrr! En Those Lemonade Days klinkt ook goddelijk. Ik gebruik nog steeds graag Snowfairy zodat ik de hele dag naar een kauwgombal ruik.

 3. Natascha 25 maart 2014

  Deze douchegels klinken goed, ik heb er zelf nog nooit één van dit merk gekocht maar alleen die flesjes zien er al zo leuk uit. Eucerin vind ik ook een heel fijn merk, ik gebruik altijd de lichte dagcrème van dit merk.

 4. milou | Shimmer-Pie 25 maart 2014

  Leuk!
  Ik ben ook heel benieuwd naar tracle moon douchgels!

 5. femketje 25 maart 2014

  Die cleanser van eucerin heb ik ook lang gebruikt :3

 6. Danielle 25 maart 2014

  Die van Keune heb ik hier liggen, maar moet ik eigenlijk nog even gebruiken

 7. Simone 25 maart 2014

  Ik wil ook nog erg graag iets van Treaclemoon!

 8. Esmay 25 maart 2014

  Die TreacleMoon producten wil ik nog steeds proberen, nog steeds niet gedaan haha 🙁 Ze lijken me zo fijn!

 9. Daphne 25 maart 2014

  Ik heb ook precies dat Keune haarmasker! Niet goedkoop inderdaad, maar ik doe er ondertussen al een jaar mee haha! Liefs

 10. Paola 25 maart 2014

  Treacle moon wil ik ook nog een keer proberen. Zelf gebruik ik op dit moment sweety pie van Lush. Glibberig, maar de geur is zo lekker.

 11. Lies 25 maart 2014

  Heel erg leuk om je favorieten te zien! De Treacle Moon douchegels wil ik ook zeker nog eens proberen, want de geuren daarvan lijken mij zo lekker.

 12. Manon 25 maart 2014

  Treacle moon heeft heerlijke producten <3

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén