Some shower favorites

Ik val in herhaling, maar de TreacleMoon douchegels blijf ik heel fijn vinden! Wel een beetje groot waardoor je aan het eind van de fles de geur wel zat bent, maar ik vind ze fijn werken en lekker ruiken. One Ginger Morning is eindelijk bijna op en dan mag ik aan Those Lemonade Days beginnen (al heb ik die stiekem ook al wel gebruikt, sst). Ik ben dol op deze frisse geuren!

Laatst was mijn Purity Made Simple cleanser van Philosophy op en voordat ik naar de winkel rende om een nieuwe te kopen, besloot ik deze van Eucerin eens te gebruiken. Ik heb af en toe wel last van puistjes en daar smeer ik liever niet op met tea tree olie of crèmes die puistjes verhelpen, aangezien die mijn huid nogal uitdrogen. Maar een cleanser tegen onzuiverheden lijkt bij mij ook prima te helpen, zonder dat mijn huid te droog wordt! Deze cleanser van Eucerin vind ik in ieder geval fijn werken en hij lijkt ook echt wat te doen. Top!

Wat ik de laatste tijd ook vaak doe is haarmaskers als conditioner gebruiken. Ik kom anders toch niet door alle maskers heen en bovendien wil ik elke dag wel lekker zacht haar, haha! Al gebruik ik die van Keune wel echt wat spaarzamer, aangezien die natuurlijk niet zo cheap is. Maar bij Action kocht ik een masker van Pantene voor ongeveer dezelfde prijs als de conditioners, en dat is natuurlijk prima om elke dag te gebruiken!

Welke producten gebruik jij op het moment graag in de douche?

  1. Dat masker van Keune, zo lekkerrrr! En Those Lemonade Days klinkt ook goddelijk. Ik gebruik nog steeds graag Snowfairy zodat ik de hele dag naar een kauwgombal ruik.

  2. Deze douchegels klinken goed, ik heb er zelf nog nooit één van dit merk gekocht maar alleen die flesjes zien er al zo leuk uit. Eucerin vind ik ook een heel fijn merk, ik gebruik altijd de lichte dagcrème van dit merk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *