Some make-up favorites

Hoewel ik eerst voor zo weinig mogelijk ging omdat het lekker snel is, draag ik de laatste tijd voor mijn doen aardig wat make-up. Ik vind het eigenlijk wel lekker ontspannend om ’s ochtends de tijd ervoor te nemen en bovendien liggen alle mooie make-upjes dan tenminste niet te verstoffen! Inmiddels heb ik dan ook wel aardig wat favoriete producten die ik bijna elke dag erbij pak omdat ze fijn werken.


De Bobbi Brown Cream Shadow in de kleur Bone bijvoorbeeld! Deze gebruik ik nu standaard als oogschaduwbasis, omdat het daarmee prima blijft zitten en de kleur van de cream oogschaduw mijn oogleden wat egaliseert qua kleur. En het werkt lekker snel, omdat het makkelijk op smeert en snel droogt! Hierbij gebruik ik ook nog steeds best vaak het H&M oogschaduw palette. Super goed is hij niet (ik heb hier al eens een review erover geschreven) maar hij is wel ideaal voor een fool-proof look. En als ik m’n make-up om half 7 ’s ochtends doe is dat wel fijn, haha.

Laatst mikte ik bij Primark een wimperkruller in mijn mandje, aangezien ik die al eens gehad heb en hem best oké vond. En eigenlijk ben ik er wel weer blij mee! Hij krult niet heel extreem maar dat is voor mijn wimpers juist fijn, anders is het al snel too much en komt al mijn mascara op mijn oogleden haha. Ik gebruik nu trouwens de NYC Big Bold mascara voor lekker veel volume en daarover de MAX waterproof mascara, wat ervoor zorgt dat hij gedurende de dag niet gaat vlekken. Fijne combo!

Een hele tijd gebruikte ik liquid liner, maar het effect daarvan vond ik toch wel erg hard. Nu gebruik ik sinds een tijdje weer creamy en gel producten, omdat je daar een veel zachter effect mee kunt krijgen! Sowieso ben ik nog altijd fan van MAC’s Dipdown, een bruine gelliner die echt super mooi staat bij groene (en waarschijnlijk ook blauwe) ogen! Maar een lijntje met de Maybelline Color Tattoo in Permanent Taupe vind ik eigenlijk ook best mooi. Nog minder opvallend en door de kleur is het vrij koel, maar daarmee echt heel goed voor een niet te opvallende look!

Als laatste ben ik weer verliefd op mijn MAC Mineralize Skinfinish Natural, die zeker richting de zomermaanden mijn gezicht goed mat weet te houden. Zonder dat het te mat is trouwens, aangezien er hele kleine glittertjes in zitten. Je wordt er zeker weten geen glitterbom van, maar het maakt je gezicht net even iets minder mat! En ik ben verliefd op mijn Sleek Blush By 3 palette in Lace, en dan specifiek op de middelste kleur. De populaire Rose Gold blush van Sleek vind ik voor mezelf veel te oranje en glitterig, maar de middelste kleur in dit palette is juist de getemde versie daarvan. Daar word ik juist wel erg blij van! Welke make-up producten gebruik jij op het moment graag?

  1. Wat grappig dat je Rose Gold te oranje vind; waarschijnlijk door de gouden glitters? Verder klinkt die bruine liquid liner erg fijn! Ik heb gewoon de zwarte en kan niet meer zonder haha! Hele fijne producten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *