NOTD – glittery neon princess

Het is wellicht iets te vroeg om al te roepen dat het bijna zomer is.. Maar toch, ik voel het al komen haha. En dan heb ik toch altijd de neiging om andere kleurtjes nagellak te pakken. Neon, fris, fel.. Iets heel anders dan de donkere kleuren die ik in de winter graag draag. Zo besloot ik er laatst eens een neon kleurtje bij te pakken รฉn die nog eens extra girly te maken met wat glitters. Gewoon omdat het kan, haha!Het neon kleurtje komt uit een collectie van vorig jaar zomer en heet Neon & On & On. Hij lakt niet zo heel fijn maar is wel erg tof en lekker fel! Het glitterlakje van H&M heet simpelweg Pink en bevat roze, holografische glittertjes. Ik ben sowieso al een sucker voor dit soort glitterlakjes, en als het flesje dan ook nog eens schattig is.. Tsja. Maar ook op mijn nagels vind ik ‘m leuk, omdat er precies genoeg glittertjes vanaf komen. En de combinatie van neonroze en glitters.. Jup, me likes!

  1. Wauw, supergave combinatie hoewel ik de roze los ook echt waanzinnig vind! Normaal ben ik echt niet van de roze schattige lakjes, maar deze is awesome ๐Ÿ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *