New in – iPod Nano & UrbanEars Zinken

Muziek, ik kan niet zonder. Nou ja.. Nee, zonder oordopjes en muziek in het OV is niet cool haha. En aangezien ik eigenlijk elke dag wel muziek luister wil ik ook best investeren in fijne dingen om dat mee te doen. Het zijn stiekem wel vooral luxeproblemen die daaraan ten grondslag liggen, maar whatevs. Ik heb twee awesome nieuwe dingen en daar wil ik jullie graag wat meer over vertellen!


Allereerst kocht ik een paar weken geleden een iPod Nano. Ik heb echt al jaren een iPod Classic en hoewel hij het nog steeds prima doet, nam ik hem bijna nooit meer mee omdat hij zo groot en zwaar is en ik de opslagcapaciteit (120 GB) niet meer nodig heb. Mijn telefoon ging echter super snel leeg door het luisteren van muziek en dus besloot ik een iPod Nano te kopen. En klein, dat is hij haha! Super klein, super licht, maar toch een prima scherm en fijne opties en mogelijkheden. Muziek afspelen doet hij natuurlijk uitstekend, maar ik vind de Nike+ app ook wel leuk (al het lopen naar treinen en metro’s op een dag is al 6000 stappen, hiephoi!). Je hebt trouwens niet echt apps erop (want ook geen internet), maar alleen een paar standaarddingen. Wel gewoon prima dingen – naast een muziekspeler ook onder andere video, radio en foto’s! En ik vind het wel fijn dat er aan de zijkant simpele bedieningsknopjes zitten, want dan hoef ik ‘m niet uit mijn zak te halen.


Daarnaast bestelde ik twee weken geleden een nieuwe koptelefoon, aangezien mijn WESC koptelefoon het begeven heeft en ik ‘m toch wel begon te missen. Niet voor onderweg want dan gebruik ik gewone in-ear oordopjes, maar wel voor thuis! Ik besloot voor een UrbanEars koptelefoon te gaan. Dit is de Zinken variant in een felblauwe kleur, lekker hip haha. Hij moest nog even goed ingespeeld worden maar hij klinkt inmiddels al stukken beter dan mijn vorige koptelefoon en bovendien zit hij super stevig op je hoofd. Hij sluit goed af, waardoor je geen last hebt van ander geluid dan je eigen muziek! En wat ik ook best een voordeel vind is dat de kabel eraf kan, waardoor je ‘m prima zou kunnen vervangen als hij kapot gaat. Ik sloop die kabels altijd en ik koop natuurlijk liever een nieuwe kabel dan een hele nieuwe koptelefoon.

Ik ben in ieder geval weer prima voorzien wat betreft muzikaal plezier! Goedkoop was het helaas niet, een beetje pijnlijk zelfs. Een 16 GB iPod Nano kost zo’n €160 (ik kocht ‘m bij de Mediamarkt) en de UrbanEars Zinken koptelefoon zo’n €100 (ik kocht ‘m bij Zalando, maar deze shop heeft een wat breder assortiment). Gelukkig kreeg ik op die laatste nog wat extra korting, maar ik vind beiden hun prijs wel waard! Hoe luister jij het liefst naar muziek?

Verder Bericht

Vorige Bericht

10 Reacties

 1. Marloes 5 maart 2014

  Hij is leuk! Lijkt me ideaal een koptelefoon! Alleen wel wat aan de dure kant,

 2. Esmay 5 maart 2014

  I liiiike. Die kleur is ook tof zeg 😀

 3. Manon 5 maart 2014

  Wat een gave kleur Ipod heb je!! die koptelefoon is ook gaaf zeg

 4. beautybysandra 5 maart 2014

  Die koptelefoon is gaaf!

 5. Vera 5 maart 2014

  Wat een geweldige aankopen!

 6. Lies 5 maart 2014

  Hele leuke aankopen! Ik vind de kleur van de Ipod ook zo mooi.

 7. femketje 5 maart 2014

  ziet er gaaf uit 😀

 8. Lidewij 6 maart 2014

  Wow, wat matcht je koptelefoon prachtig met je haarkleur! Je haar wordt er echt megarood van en dat is mooooi! Ik vind hem alleen wel heel duur, ik hou het zelf toch maar bij de gratis bijgeleverde oordopjes van mijn telefoon 😉

 9. peggy timmermans visagie 7 maart 2014

  Super coole koptelefoon is dat! Ik heb zo’n Nano Shuffle, is heel handig bij het lopen.

 10. LaraLaurentia 8 maart 2014

  Fancy Pancy hoor! Welkom bij de nieuwe iPodclub, ik heb die van mij sinds kerst. Ik ben blij dat ik een Touch heb gekregen, vind het wel prettig net dat beetje meer 😀

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén