New in – eBay goodies!

Eigenlijk komt het bijna nooit voor dat er niet iets van eBay onderweg is naar mijn huis. Best erg, I know. Maar het is zo verslavend haha, en vaak ook heel handig! Ik heb laatst dan ook verscheidene dingetjes besteld en het leek me wel leuk om deze dingen aan jullie te laten zien.


Allereerst bestelde ik gel nagellak. Ik ben niet een hele grote fan van gel nagellak aangezien het mijn nagels elke keer best beschadigd, maar laatst kreeg ik weer eens zin om het te proberen. Ik heb al wel wat ervaring met gel nagellak van eBay – doorgaans ruikt het niet zo best en blijft het minder goed zitten dan van merken zoals Sensationail, maar het assortiment is wel een stuk breder en de kleuren meestal qua dekking enzo wel prima. Ik bestelde (op het nagelwiel van links naar rechts) de nummers 108, 043, 072, 026 en 080. Vooral die laatste is tof, donkergrijs met holo glitter! 043 en 072 dekken helaas niet zo goed, de andere kleuren wel. Ik kocht ze allemaal bij deze verkoper voor $2,99 (€2,16) per stuk. Deze gel nagellak moet je in combinatie met een speciale lamp en een base- en topcoat gebruiken!


Laatst kocht ik een nieuwe camera en daar wilde ik nog een hoesje voor, waar eBay natuurlijk ook ideaal voor is. Ik bestelde er twee – een hardshell hoesje in een donkerblauwe kleur, en een meer fancy etuitje in een Frans thema. Het harde hoesje is perfect en die ga ik dus ook om m’n camera houden. Zoiets had ik al om m’n oude compact camera, maar die was een beetje erg groot voor deze haha. Maar dit soort hoesjes zijn hard en dus ideaal als je je camera gewoon in je tas wilt kunnen mikken! Ik kocht ‘m hier voor ongeveer €2,50. Helaas past m’n camera niet in het andere etuitje, maar die ga ik natuurlijk alsnog lekker gebruiken. Om wat geld en pasjes in te stoppen als ik niet mijn grote portemonnee mee wil nemen bijvoorbeeld! Deze was nog minder dan €1, al heeft de verkoper waar ik ‘m kocht hem al niet meer. Je kunt ‘m gelukkig nog wel bij andere verkopers vinden, zoals hier!

Ook kocht ik laatst een nieuwe iPod en daar moest natuurlijk wat bescherming voor gekocht worden. Ik bestelde drie van die siliconen skins en een set screen protectors. En overigens ook een extra kabel ervoor, maar die ligt inmiddels al op m’n werk! Het doorzichtige hoesje kocht ik hier en de teal kleurige hier, elk voor €1,70. Het doorzichtige hoesje wat nu erom zit heeft een soort swirl patroon op de achterkant, die bestelde ik voor €0,90 hier. Een setje van 6 screenprotectors kostte hier €1,10 en de usb kabel is voor €1,40 hier te koop. Die kabel werkt trouwens gewoon prima, aanrader dus als je ook nog een back-up lightning kabel nodig hebt!


Een tijdje terug bestelde ik een aantal verschillende setjes met nail-art kwastjes. Niet om mee te nail-arten, maar omdat ik na het lakken van mijn nagels altijd een clean-up doe (met een dun kwastje en remover langs de randjes om het netjes te maken). De kwastjes die ik had waren nogal aan het eind van hun Latijn haha, en dus wel aan vervanging toe! Het fijnste setje is die je hierboven ziet, met drie dunne penseeltjes. Ze zijn elk anders afgesneden maar eigenlijk vind ik ze alle drie goed werken, al is de schuin afgesneden variant wel het meest favoriet. Dit setje van drie kwastjes was €0,90, hier te vinden!

Ben jij ook zo’n fan van eBay?