New in – CaseApp MacBook skin

Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje van de webshop CaseApp, of ik het leuk zou vinden om een skin of hoesje uit te proberen. In eerste instantie riep ik enthousiast “Jaaa!”, tot ik ook daadwerkelijk een design moest gaan kiezen dat ik erop wilde. Dat was heel lastig haha, maar het is gelukt. En dus viel er laatst een envelop op de deurmat met mijn zelf ontworpen MacBook Pro skin!


De skin is eigenlijk een soort matte, plastic sticker die je op de deksel van je MacBook plakt. Net wat dikker dan een gewone sticker en ook van sterker plastic, maar zeker niet zo dik dat je hem duidelijk op je MacBook ziet zitten. Ik was even bang dat het opplakken echt dramatisch zou worden, maar dat viel gelukkig reuze mee! Bij de MacBook variant is het Apple logo uitgesneden en dat is best handig om hem uit te kunnen lijnen. Ik had hem er niet gelijk goed op, maar je kunt hem prima met wat zorg weer lostrekken en opnieuw opplakken. Hij sluit verder goed aan en hij is nog niet losgegaan of vies geworden of iets dergelijks!

Het leuke van CaseApp is dat je zelf je design kunt kiezen – een foto, of bijvoorbeeld een meer artistieke afbeelding zoals ik heb gedaan. Deze afbeelding vond ik na een hoop zoeken via Google en gelukkig vond ik uiteindelijk ook nog de originele bron ervan. De quote heb ik al vaker langs zien komen en komt uit een gedicht van J.R.R. Tolkien. En ik vind ’t best een mooie quote. Het betekent iets in de trant van dat het niet hebben van een doel of een duidelijke richting niet direct betekent dat je verdwaald bent, omdat je dan juist bijzondere kansen en mogelijkheden beter zou kunnen zien. Best relevant voor mij, aangezien ik nooit een doel heb haha.


Ik ben in ieder geval heel blij met de skin! Hij is mooi geprint, hij zit goed en netjes erop en ik vind het design ook goed passen bij de kleur van mijn MacBook. CaseApp verkoopt trouwens niet alleen MacBook skins maar ook skins en zelfs hoesjes voor verscheidene laptops en telefoons! En de prijzen vind ik zelf best schappelijk – voor een zelf ontworpen MacBook skin betaal je €29, en geen verzendkosten. Best oké toch? Ik raad je zeker aan om de webshop te bekijken, of bekijk coole ontwerpen van andere mensen op hun Instagram account!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *