Loving the brand – OPI

Alweer een aardig tijdje geleden liet ik jullie mijn Essie stash zien en omdat ik de trend een beetje voort wil zetten, besloot ik deze keer al m’n OPI nagellakjes eens bij elkaar te rapen. En ook dat zijn er nog aardig wat! OPI vind ik zelf ook een heel fijn merk, vooral omdat de kleuren lang blijven zitten bij mij. Maar ook omdat vooral de limited editions heel tof zijn!

Natuurlijk heb ik ook van dit merk wat favorieten die ik vaak pak. Sowieso zijn dat de liquid sands, die inmiddels in verscheidene collecties zijn verschenen. Maar ook creme lakken van dit merk vind ik aanraders, omdat ze doorgaans goed dekken en ook niet zo snel slijten. En natuurlijk omdat ik ze mooi vind! Van die mini’s vind ik trouwens ook best tof. Ze zijn super schattig en vaak is een setje van 4 stuks maar net iets duurder dan 1 groot lakje.. En ik maak toch bijna nooit nagellak op, haha.

En natuurlijk nog wat snelle swatches! Hierboven zie je van links naar rechts en van boven naar beneden de kleuren My Very First Knockwurst – Steady As She Rose – Thanks A Windmillion – My Private Jet – Get Your Number – Baby Please Come Home – Alcatraz Rocks. Mijn echte all-time favo is en blijft My Private Jet en die is stiekem inmiddels wel aan vervanging toe haha. Maar ook Alcatraz Rocks blijft een grote favo! Veel van deze kleuren zijn trouwens van oude collecties, maar die kun je vaak nog wel prima op eBay vinden (zoals bij mijn favo verkoper) en soms ook ineens in een OPI schap bij Douglas.

Ik vind OPI nagellak in ieder geval zeker een aanrader, helemaal als er toffe collecties uit komen! Maar ook in de vaste collectie zitten mooie kleurtjes. Oh en de flesjes zijn trouwens ook best groot, met een inhoud van 15ml. Als je een grootverbruiker bent van bepaalde kleuren is dat ook wel ideaal ;). Heb jij OPI nagellak?

  1. Van OPI heb ik nog niks in mijn bezit, maar ik zie regelmatig erg mooie kleuren langs komen. Alleen zijn deze lakjes toch vaak wat duurder, waardoor ik ze niet zo snel zal kopen…. Misschien eens snuffelen op eBay, hoe daar de prijs en verkrijgbaarheid is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *