Lazy people skincare routine

Laatst zat ik de evening skincare routine te kijken van Estée (Essiebutton) en wauw, zij neemt er echt de tijd voor! En gebruikt behoorlijk wat producten, haha. Helemaal prima natuurlijk, maar ik moet zeggen dat ik zelf ’s avonds het liefst zo snel mogelijk klaar wil zijn om dan lekker in bed te kruipen. En dan kies ik het liefst voor…De producten die je hierboven ziet! De remover pads van Demak’Up kan ik helaas niet zo vaak gebruiken omdat ik dan jeuk krijg aan mijn oogleden, maar als ik echt geen zin heb in remover en wattenschijfjes pak ik de pads weleens. Dat werkt lekker snel en makkelijk! Dit zijn een soort wattenschijfjes waar al remover in zit en waar je dus direct je make-up mee kunt verwijderen. Wel gebruik ik altijd de tonic van Neutral, die je huid lekker schoon en fris aan laat voelen en vaak de laatste restjes make-up mee weet te pakken. En zonder crème kan ik natuurlijk ook niet! Op dit moment gebruik ik nog steeds de White Tea Cream van RAU Cosmetics (hier kun je een review lezen van een aantal producten van dit merk!). Die is net de goede balans tussen voedend en niet te vet zijn, en werkt voor mijn huid goed!

Neem jij altijd ruim de tijd voor je huidverzorging, of kies je ook voor snel en simpel?

  1. Haha, herkenbaar! Ik ben ook het liefst zo snel mogelijk klaar ’s avonds en gebruik zo ongeveer dezelfde soort producten. Oogmake-up remover, toner, crème en klaar 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *